View Single Post
Old 04-24-2010, 21:49
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

A két szakvezető a következőképpen értékelte a mérkőzést.

Craig Short (az FTC menedzsere):
- Nagyon örülök, hogy pontot szereztünk, a Videoton a legjobb csapat, akivel idén játszottunk. Elmondtam a játékosoknak, hogy mindenkinek a maximumot kell teljesíteni, hogy meglegyen egy ilyen eredmény. Ettől függetlenül a számomra a legjobb játékosaim a kapusom, Megyeri, a védők és Doherty voltak. Nagyon gyenge első félidőt produkáltunk, elvesztettünk játékosokat, mint például Kulcsár és Wolfe, de ettől függetlenül nagyon jó védekezést mutattunk be, és mentálisan is erősek voltunk, pláne hátul. Egy másik napon a Vidi megnyerte volna ezt a meccset, de Megyeri úgy védett, hogy nem lehetett neki gólt lőni. Nagyon büszke vagyok arra, ahogy a játékosok egymásért küzdöttek. Hogy mi kéne ahhoz, hogy mi több gólt lőjünk? A Videoton csatárait például elfogadnám… A viccet félretéve, hátulról kell építkezni, de a Vidi védelme nagyon jó, csatárainknak nehéz dolguk volt ellenük.

Mezey György (a Videoton szakmai igazgatója):

- Egyetlen egy dolog miatt vagyok lehangolt, hogy a szurkolóknak ezt a csodálatos miliőt, amit teremtettek, nem tudtuk győzelemmel meghálálni. Nem vagyok csalódott, a kitűnően védekező Fradi más csapatoknak is megnehezítette már az életét, most is remekül megszervezték a védekezésüket, amikor pedig átjutottunk rajtuk, akkor a kapusuk remekelt. Taktikailag ügyesen tördelték a játékot, nagyon értékes pontot vettek el tőlünk.
Reply With Quote