View Single Post
Old 04-21-2010, 21:23
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Sorra térnak vissza a Ferencváros korábbi meghatározó játékosai. Pastrovics Melinda és Kovacsicz Mónika után újabb válogatott kézilabdázó tér vissza a népligeti zöld-fehérekhez Szamoránsky Piroska személyében.

"Nagyon jó érzés lesz ismét itt játszani, ebben biztos vagyok" kezdte Szamoránsky Piroska, a Ferencváros régi-új beállósa, aki egy év után tér vissza a fővárosi alakulathoz. "Nagyon nehéz éven vagyok túl, ami nem is sikerült úgy, ahogy szerettem volna. Még tavaly, a Fradiban megsérültem, egész nyáron pedig a Sportkórházban kezdődtek a napjaim, és a felépülés nagyon megviselt lelkileg" - mesélte Szamoránsky. "Nyár végén kikerültem Podgoricába, ahol folyamatosan katpam ugyan játéklehetőséget Zsiga Gyulától, ám mire ismét 100 százalékos játékos lettem januárban, új edző jött a csapathoz, akinél kevesebbet voltam a pályán" - magyarázta. Elmondta, hogy "ekkor felvetettem a klub vezetőségének, hogy közös megegyezéssel bontsunk szerződést, ők pedig nem állítottak akadályokat az elé, hogy ismét Magyarországon játszhassak".

Igazolásáról elmondta a válogatott játékos, hogy "több csapat is megkeresett itthonról. Azonban mindenki tudja, hogy szeretem a Ferencvárost, mint klubot. Hiába voltak más felkéréseim, szem előtt tartottam, hogy én már játszottam itt négy évet. Igazából el sem akartam innen menni. Most pedig úgy éreztem, hogy a Fradi mellett kell döntenem.". Hozzátette,"jelenleg egy éves szerződést kötöttem a csapattal, de ha jól érzem magam, akkor már az ősszel kész vagyok meghosszabbítani ezt".
Reply With Quote