View Single Post
Old 04-20-2010, 13:17
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Valóban félreértettem. Bocsánatot kérek, hogy nem akarok hónapokig fedezgetni, hogy odaérjek valahova, hanem ezt meg kívánom oldani 1 órán belül. Az én hibám, nem vagyok elég türelmes.

A megoldás nem az, hogy agyondrágítjuk a ráfokozást, hanem hogy aki 2 éve nem játszik, de a top1 helyen ül mesterségesen ott tartva az országát, ezzel másokat direkt nehéz helyzetbe hoz, az NEM rendeltetésszeűen használja a játékot, főleg nem a normál csoportot.
Azt a pár országot Ati megfogja, és kiteszi anarchba. A probléma azonnal meg van oldva, viszont én se tépem le a saját arcom, hogy nem 1, hanem 3 millió katonát kell kitermelnem/megvásárolnom, elutalnom saját magamnak, ha a piacba eközben más belenyúl, szívok mint a torkosborz, stb...
Inkább ülsz évekig a popidon és sírsz, hogy nem tudsz ütni az életképtelen országoddal, minthogy fedezz és haladj, ha már egyébként is fullon vagy katonával. Hmm, a türelem nagy erény.

Az anarchos dolgot pedig Te sem gondoltad komolyan.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote