Németh Krisztián legfrissebb blogbejegyzésében természetesen az AEK legutóbbi bajnokijával foglalkozik, két gólpasszát eleveníti fel. A csatár elmondása szerint centik híján élete egyik legnagyobb gólját szerezte, a csata után pedig kellemetlen meglepetéssel szembesült: egy méretes kődarab okozott komoly kárt autójában.
Nem mindennapi estén vagyok túl, amiben voltak örömteli, és nagyon bosszantó pillanatok is. A legfontosabb, hogy az alapszakasz utolsó meccsén nyerni tudtunk, én hosszú idő után újra végigjátszottam egy meccset, ráadásul nem is ment rosszul. Gólt ugyan nem sikerült rúgnom, de minden más sikerült. 2-0-ra nyertünk és mindkét találat előtt én adtam a gólpasszt, és igazából egyik sem a csúnyábbik fajtából való volt.
Érdekes volt, mert nem csúcséket játszottam, hanem én voltam a visszavont csatár, így visszalépegettem és hátulról indultam. Jó volt, mert sikerültek a rágyorsítások, a cselek, és elég sok ígéretes szituációt tudtam kialakítani magamnak, és a társaknak. Szerencsére ők be is rúgták, nekem a góllövés még nem sikerült.
Az egyik helyzet miatt nagyon mérges vagyok, mert szinte a félpályáról indulva megcsináltam magamnak a lehetőséget, aztán pár centivel a kapufa mellé rúgtam. Ha az bemegy, akkor pályafutásom egyik legnagyobb gólja lett volna. Mindegy, azzal vígasztalom magam, hogy elfáradtam ugyan, de végre 90 percet voltam pályán, és jól is ment. A góllövés meg majd összejön a rájátszásban a nagy és fontos meccseken!
|