View Single Post
Old 04-16-2010, 13:08
hemo hemo is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 78%

Quote:
Originally Posted by Bobesz bá View Post
Ezt igen egyszerűen meg lehetne oldani!
Mostantól senki ne válasszon fajt, és mindenki játsszon ismeretlennel, akkor kb ki jön az amit mondasz. Az ember fajt most is az egyik leggyengébbnek tartom, gnomot tolvajokkal könnyű megbontani, ha meg sok tolvajt tart a serege lesz gyengébb. Óriás tényleg erős egy kicsit, de azért tolvajokkal azt is el lehet intézni szieszta ide vagy oda.
HA minden fajnak elveszed az erősségét, akkor mindegyik ugyanúgy fog kinézni, és elveszik a játékból a maradék taktika, és akkor tényleg csak azon múlik majd minden kinek van nagyobb vagyona.
Ha valami baja van a hódnak akkor ez, a felhalmozott vagyonok. Hiába vagy jobb valakinél, hiába taktikázol jobban, ha a másik félnek majdhogynem kimeríthetetlen tartalékai vannak.
És sajnos ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, habár ahogy hallom az árak alakulását a G.-ben, elég rendesen csappan meg jó-pár ország vagyona.
Lassan annyi tekercs mozog a játékban, hogy nem lesz ára a piacon, na akkor újra érdekes lesz a játék!

Túlzásba esel, most nem azt mondtam, hogy legyenek egyformák a fajok...
Egy dolognak nem csak 2 véglete van...

Én azt mondom, hogy egy óriás most erősebb mint 1 félelf... leviszi a készülijét és minden körben nyirja, esélye sincs a félelfnek...
Átalakulások előtt szintén ez volt a helyzet de az óriást nem védte ennyire a szieszta és ha a félelf kezdett előbb ölni akkor simán lenyirta az óriást és volt sirás és irkálás... most hiába akar erősködni a félelf szinte semmit sem öl... az óriás ahogy meglátja, elkapja ismét....
Én csak egyenlőséget akarok...
Az óriás vált előtt tudott ölni... jó volt, én azért azzal is gyakran öltam... igy nagyon kis unalmas lettt... mielőtt irnátok nem egy félelfet!

De én a bankot törölném el, háttt igy valami rettentő unalmas, hogy nem lehet lopni pénzt.. bárki bármennyit ott tarthat... max ha elég bátor a szövi mehet katonával, de azt azért 2* is meggondolja mindenki...
Szerintem ezt pont azok találták ki, akit lusták rendesen játszani, de azért rohadtul reklomálnak, hogy el mernek tőlük vinni bármit is... most csinálnak 10-20 bankot bele egy raklap ijászt és kész...nem kell félni, nem kell aggódni, hogy valaki meglop...
Vált előtt már azért megérte belekötni valakibe mert sok pénz volt az orijában és már megérte....
Senkit nem akarok bántani, de igy jobb lenne a játék, érdekesebb, izgalmasabb...
Reply With Quote