View Single Post
Old 07-12-2006, 18:59
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Cool

azon tűnődtem, hogy a régi nagyok SZKra vonulásával megszűnik a marakodás... az élet megint meglepett, nem történt ez meg. lehet tévedek, lehet, hogy ez nem ugyanaz a marakodás mint eddig, csak most pepitában, és én tévedek, de így elolvasva nem ez tűnik valószínűnek. miért nem lehet ezeket a vitákat privátban elintézni, vagy miért kell provokálni a másikat, és miért kell erre kaphatónak lenni.
Wand elbántak veletek, részben mert átkerültél (szerintem jogosan, mert gyakorlatilag, ha vitted azt az országot, akkor az nem volt tiszta játék szerintem) részben meg feltörtek titeket, hogy játékon belül le győztek-e titeket azt nem én döntöm el, de ezek után miért kell még mindig reagálni ilyen dolgokra, azt nem értem. pihenj, élvezzed kicsit az életet, szellőztessed ki a fejed és ess neki újra ha van kedved és erőd játszani... Monro, Zou, nem kell a legkisebb provokáló hangemet, sem a legkisebb kioktató hangnemet se belevinni a klánhíreitekbe, hiszen ti vagytok az elsők, ez elég fegyvertény nem? Jó bornak nem kell a cégér... lehet megint az én szám nagy és én beszélek feleslegesen, de szeretném hinni, hogy nem csak én érzem úgy hogy igazam van, és nem hülyeségeket beszélek. most pedig visszaülök az erkélyre egy cigarettára és sörre és élvezem a hűs szelet ami a vihar után fúj itt nálunk.
Reply With Quote