"fokcsikorgatva nem írok semmit, mert valószínű végleg ugrana az írásjogom."
nincs is mit írni rá

teljesen egyértelmű
"bocs de Sergtől jóideje egy klánütést nem láttam, amikor mi a közelükbe voltunk akkor gyorsan bevett pár orit, mondván "tele vagyunk kezdő játékosokkal nem akarunk csatázni", szal nem mondom, hogy Serg rossz játékos lenne, plánehogy összefog egy akkroa klánt, de a kurázsit hiányolom belőle.."
Természetesen feleakkora orikkal egy feltápolt barakkupac ellen kezdőkkel nem olyan nagy élvezet csatázni....Serg nem ostoba, erősödik, amikor kell nyugodj meg, a nyakadra lép
"Zou, a lebecsülés ne téveszd össze a ténykkel.. a hármótok kivállásával annak a klánnak a "tudásának" min 50% a kiment.."
Lehet, ez majd kiderül...a jövő zenéje...
"vazze kicsit túlértékeled önmagad.. két éven át szarrá vertünk titeket, a végére bejöttetek kétszer. ennyi. azért ne érezd már magad Istennek.. "
Khmmm... igen ,sok pofont kaptunk, edződtünk, küzdöttünk a teljesen egyenlőtlen esélyekkel ellenére is.. Feladtuk? Nem!! Elvégre azért álltunk össze újra, hogy titeket leszedjünk, bármennyi időbe is kerül, bármilyen reménytelennek nézett is ki... SIKERÜLT!!! A végén pedig azzal az aprócska két kis ütéssel kamatostul visszaszedtük ami járt

azt hiszem nektek szarabbul esett az a 2, mint nekünk az a sok apró együtt
"hogy mit merek és mit nem asszem relatív, veletek szemben merek válaszolni bármely kérdésre. mlégha emiatt akát át is rakják az orim.
nem a válaszolásról van szó, megint csak rizsázol, azt írtam, hogy léptesd le az orid, ha van benned kurázsi

Sergben ez is meg van...benned nuku
Na szóval megint nem ért semmit sem a beírásod, de legalább jót mulattam
Zou