Quote:
Originally Posted by Grabi
mindenképpen kell változtatás, de ennek se füle, se farka.
a traviaban lévő helyettes szerepe szerintem jobban átgondolt és használhatóbb lenne.
|
gondoltam megnézem már magamnak ezt a Traviant, ezt találtam:
Quote:
A helyettesítés funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megjelöljön két helyettest, akik felügyelik a felhasználót, távolléte esetén(figyelembe véve a Játékszabályokat!). A helyettesek, a felhasználó beállításai alatt, a Felhasználó helyettesítés mezőben adhatók meg. A helyettes a felhasználó nevével, és a saját jelszavával léphet be, és a következőkre jogosult ...
# §1.4. Hosszan tartó helyettesítés a tulajdonos távollétében maximum 14 napig engedélyezett.
# §1.5. A felhasználó tulajdonosa, a helyettese és az esetleges többi játékos (duál felhasználó) tevékenységeiért is felelős.
|
Nem tudom ezt hogyan gondolták odaát. Még valamennyire elfogadható hogy más ori passzív ügyeit intézi mondjuk egy szövitárs, vagy inkább vezér, na de itt akárki lehet a helyettes. Ez már inkább anarch mint normál. :/
Avval egyet tudok érteni, hogy a jelenlegi köztes állapot, mely szerint más országát irányítani 'kicsit szabálytalan' és így nem eredményez anarchot, nem jó. Akár a szigorításnak, akár a feloldásnak örülnék.
Quote:
Originally Posted by Ati
Piacolás a másik helyett. Elvileg szép és jó, a gyakorlatban azonban jelentheti azt, hogy egy ország nem napi 3/4/5/6-szor megy a piacra, hanem 10 fős klán esetén 30/40/50/60 alkalommal. 60x20 perc az ugye 4 óra híjján lefedi az egész napot.
|
Ezt ugyan nem érzem problémának, de lehet korlátozni. Például úgy, ha az 1A-ban nem az egyének kapják a piaci belépőket, hanem a klánok. Vagy lehet jobb amit Csabi mondott, h mind a helyettesítő, mind a helyettesített piacralépési lehetőségéből levon 1-et.