Quote:
Originally Posted by vityu
Kimaradt két távol, mintha Attila tudta volna. Az eredmény, hogy Tuvalu noobnak nézet, és írt üzenetet, hogy húzzak tornyot, meg képezzek, hogy ne tudjanak beverni...
Tuvalu jó tanácsa után pattant rajtam mindenki, mert már halálosan komolyan vettem a távolt... Majd megleptem egy sereggel Attilát, aki beépített mindent, így csak 11 hektár...
Ja, és az egész ott kezdődött, hogy kicsit késtem, és annyit tudtam megcsinálni, hogy a drágakövet felpakoltam, meg képeztem védőt. A tolvaj, varázsló átcsúszott a következő körre, így hálistennek el is vitték a nyersanyagom egy jó részét...
Összességében pörgős, jó párbaj volt, sajnos nem tudtam annyit képezni, amennyit akartam, így sajnos még a rólam visszafordított D-hez sem fért be az 500lovasom, és a 210 íjászom.
|
hehe
Részemről annyi volt, hogy csak téged tudtalak gömbölni, láttam, hogy van 10 tolid, és lehúztam a rakid fullra, aztán betoltam 130 pacit, és mentem utána ütni.
Első körben összejött, aztán a következő ütésnél 175 pacival is sikerült.
A te sereged, ha 1 körrel később jön, akkor védem, de sajnos nem íjaztam eléggé.
Viszont volt végig távolom, és a tuvalus viharokat is élveztem