Quote:
Originally Posted by szekely
foszto ahogy latam most nem remekeltel a hetvegibe
es forumot sem hasznaltad mind a multkor 
|
Nem igazatok volt kezdosbol nagy hatrany az ork. Az elejen a +20% hely nem szamit a + moralcsokkenes az sem mert az elejen csak szemlyiseget allitottam be a fajt nem igy amig magassan volt az ado nem ork voltam . Ezekkel mind nem volt gon. A gond a Torpe 10 koros kepzes minimum 40 kor kell elteljen ahoz hogy a felkepzessel mindig elottedjaro torpot legyozd a +30% tamadoerovel de 40 kor utan is a top 10 -bol 2-3 at csak mert muszaly tolikat es varikat is csinalni mert ugye kell anyag meg fegyver. Evel sem volt baj sokszor annyit loptam hogy nem fert a raktarba a fegyver meg ki kellet dobjak piacra ( a vegen ez mar nem volt ervenyes). Amiutan kezdtem megerosodni es mind kisseb hatrany volt az orknak a torpe felkepzs elonye akkor mar kezdett helyhiany lenni igy sem eleg ortornyot sem eleg konyvtarat nem tudtam felhuzni hogy amig lehet tartsam a torpekkel a katonakepzest. Ez erdmenyre is vezetne ha eleget tudtam volna foglani ahoz hogy kozel annyi embert tartsak mint egy torpe ez egy rovid ideig ment. A vege az lett hogy szombat ejjel lefekudtem es vaarnap delbe keltem ugyhogy kimaradt 3 kepzes ezutan mar nem voltam igazan aktiv vasarnap sem.
vegeredmenyben azt tapasztaltam az orkrol hogy sokkal gurizosebb mint a torpe ha valaki ezt a fajt valassza akkor semmikepp sem szabad aludni kozben

Ami szerintem meg fontos szombat hajnalig benne kell lenni a top 3ban es kell min 260 heki.
Hat roviden ennyi az orkrol szerzett tapasztalatom hetvegibe