Nekem az utolsó rossz tapasztalatom 4/K-ban volt. Azzal megint el lett véve a kedvem a normáltól. Ennek most már kb 2 éve, azóta se játszom ott - megint.
Se fenyegetés, se üzenetküldés, se hadisarc-kérés, se VIP kérés, se semmi nem volt nekem küldve.
Egész egyszerűen nem tudtam feljebb menni egy bizonyos szintnél.
Először 1 szövivel csatáztam MF-ként, aztán előjött szabiról 2 MF, és amikor ezek ellen is álltam a sarat (ugye MF bónusszal jó volt a védelmem, gnóm voltam, úgyhogy ütni is tudtam, és 5/T-ben igen nagy vagyont szedtem össze, szóval simán pótoltam a veszteségeimet egy ideig...), elkezdett ütni még egy szövi. Természetesen a hatamlasnak vélt tartalékaim pillanatok alatt elfogytak.
Újráztam. Szabiztam. Maradtam anarchban. Ennyi.
Ettől függetlenül én nem érzem, hogy az ilyen "érdekes" esetek maitt ne lenne mozgástere egy tolvajnak.
Tök mindegy, hogy van-e JKSZ a csoportokban, vagy nincs, mert valóban 4. szinttől felfelé egy toli csak gyengít egy szövetséget. Márpedig ha nem vagy szövi, MF vagy. Márpedig ha MF vagy, akkor egy másik MF-fel nem sokra mentek egymással, szövit nem tudsz bántani, viszont a szövik tudnak téged. Vagyis elakadsz, mert egy idő után kelleni fog valakinek a földed. És ha üthető vagy, akkor sokaknak fog kelleni az a föld...
Természetesen a csalások rontanak a helyzeten, bár szerintem nem az a fő ok, ami miatt nincsenek tolvajok a fentebbi szinteken.
|