View Single Post
Old 03-30-2010, 12:02
Worr Worr is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 78%

Szia Ati!

Köszi szépen a gyors választ!
Akkor az asztali böngészés kapcsán amikor otthoni használatról van szó két változat közül fogok választani: ha esetleg valamelyik program mégis a sima cookie-kat is kiszedné, akkor annál manuálisan beállítom, hogy a hódítóhoz tartozók ez alól kivételt jelentsenek, vagy a másik kicsit elsőre bonyolultabb megoldás, ha egy külön, kicsi és gyors operációs rendszert fogok használni csak a hódítózás céljaira - a normál mellett
Ennyit megér! Maximum nem hagyományos módon teszem fel, hanem virtuális oprendszerként.

A mobilos elérés kapcsán pedig: igen, ez az a probléma, amitől én is féltem... Elég sokan használják ma már -tudtommal - az Opera mobil rendszereit, így ebből adódhatnak esetleg gondok a jövőben, így inkább maradok a 6120 classic beépített böngészőjénél. Csupán azt az egy dolgot nem tudom, hogy ez miért nem tudja normál webes felületként is megnyitni a Hódítót, csak és kizárólag wapos felületként?
Ilyenkor az állhat a háttérben, hogy a beépített böngésző úgy került megalkotásra a Nokia által, hogy ha egy adott oldalnál érzékeli hogy van wapos változata is, akkor takarékossági okokból azt nyitja meg és nem a netest? És persze a felhasználó ebbe nem is szólhat bele?

Ui: próbáltam rákeresni, de a történelem menüpontban erre vonatkozó adatot nem találtam, esetleg Ati meg tudnád nézni nekem, hogy mikor született meg a Hódító első wapos változata? Arra emlékszem csak, hogy mintha az első időszakban még külön kellett volna kérni az abban való részvételt. Köszi szépen!