Az alap témához szólnék hozzá , nem a tolizás elhalásához mert az szerintem vitán felüli dolog , 5-ös szinten felül halott a toli és csak gyengíti a szövit (a toli nálam feles vagy ember a gnóm nem az )
A bajokat én ott látom , hogy kialakult néhány multi 15-20 vagy több taggal és bizonyos csopik - attól függ melyik multiról beszélünk- gyakorlatilag áthatolhatatlanok miattuk.
A vak nem látja csak ezeket , mf termelő orinak hívják magukat de ha valaki odapiszkál nekik érdekes módon perceken belül szemben találja magát full hadis szövikkel akik pusztán véletlenül épp most jöttek vissza szabiról és szintén véletlenül épp téged szemeltek ki áldozatul.
Ez is az oka a rengeteg szabin lévő orinak , mert hiába van elég pénzed jól kiépített országod , némi tapasztalatod , jó szövid az ilyen ellenséget egymagatokban lehetetlen legyőzni , de még ha sikerülne is akkor mondanom sem kell pusztán a véletlenek összejátszása miatt azonnal előkerül egy újjabb full hadis szövi és mit tesz isten ... pont téged szemelt ki ez is...
Ugye mindenki tudja miről beszélek.
szerintem ez veszi el sok játékos kedvét a hódtól , ez kiábrándító minden becsülettel játszó ország számára. Sajnos néhány játékosnál összemosódnak a szabályok az anarchista csoportok szabályaival és ugyanúgy játszanak itt is mint ott csak itt burkoltan.
Az én véleményem szerint ez a rossz a hódban.
urungurung(3) (#543543) [2/B]
Obelix(7)(#100001) [3/G]
Game Over(4) (#100002) [1/A]
Corvina (2)(#100003) [4/L]
Legszebb öröm a söröm! (#4885)
----------------------------------------------------------------------------
|