View Single Post
Old 03-25-2010, 11:38
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

én régota játszom a fene se emlékszik mikor kezdtem (annak ellenére játszom régota hogy nincs sok kék számos országom, kis kezdő vagyok mindig )

Az igaz hogy picit változott a Hod, de itt nem a fajok miatt van.

Én ugy érzem inkább az országokat vivő emberek változtak. Sokan abbagyták, nagyon sok a szabis játékos ( van olyan akit csépeltünk még vagy 4-5 éve , szétkaptuk, leszabizott és pont nemrég mentem el mellette a csopiba, azota se jött vissza), jopárszor elmentem már mellette

Nagyon sok lett az ismerös egyes csopikba, ugye ez az évek alatt termelődik, mikor az ember idecsapodik odacsapodik, ezt se ütöm mert volt szövim azt se ütöm mert jo haver. Volt anno olyan felléptem aztán előttem lévő 16 országbol 14 ismerös volt, na puff

Na a sok rizsát félredobva, nem a hoditoval vannak a gondok, az nagyon sokat nem változott, hogy kimondjam rá hogy rosz, hanem inkább akik régota játszanak, azok nyugodtak le mondjuk. És ugye tudjuk ha sok vehemens ember beszorul egy szobába (egy csopiba) ott puskaporos lesz a hangulat, meg a cselekedetek na a puskapor valahol el lett hagyva
Reply With Quote