View Single Post
Old 03-24-2010, 22:45
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ricsi MUD View Post
Régebben megérte lelopni egy orkot vagy törpöt még akkor is, ha bosszút áll.
És most? Kösz 2 misi értékű tekiért, inkább alszom tovább...
Régebben pont emiatt nehezebben játszható fajok voltak a törpék, orkok hisz mindig figyelni kellett a tekire és boldog-boldogtalan rájuk járt megszedni magukat. Most már játszhatnak nyugodtan, nincs aki feleslegesen lelopná őket és nem is lesz, mert lassan, de biztosan kihalnak a tolik...
Nekem ebből az jön le, hogy mennyire könnyű nekik a játékuk, és nem kell fogyelni. Aki nem figyel, azt le lehet lopni. Ahogy figyeltem, általában 3G-ben a legdrágább a nyers, azok közül a csoportok közül, ahol meg szoktam fordulni. Itt van elég törpe. Bemész, és lelopod. Szépen jön az. Ha tisztes távolból csinálod, akkor nem is lesz büntetés.
Sőt, most volt egy szövi-mf harcom, és mire sikerült "rávennem" a szövetség tolvaját, hogy ne lopja a tekercseimet, már ellopott legalább 50milla értékűt. Többe volt nekem, mint neki.

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
aki hadis országot akar, bőven van miből választani. ork, hulla egyértelműen hadis faj. gnóm mindenes, de mégiscsak hadisnak a legalkalmasabb. óriás, elf, törpe: bónuszuk van haderőre. hat a nyolcból.
Hogy több tekercse lehet? Attól még nem erősebb mint egy gnóm, és a tekercs csak egy lehetőség, hogy erősebb lehet, mivel le lehet lopni egy figyelmetlen törpét seregcsapódás előtt. Vagy túl sok tolvajt tart, hogy ezt elkerülje? Akkor már nem is olyan erős hadi, nem?

Vagy az elf? Igazán a hadi tekercsek bónusza nem elég neki, mert kevés ember fér el a barakkjaiban. Egyedül a védelemre van bónusza, ami inkább azt teheti lehetővé, hogy valaki tolvajnak használja...

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
milyen igazad van! rossz szemszögből néztem eddig a dolgokat. azt gondoltam, színesítené a játékot, ha a hat hadi fajjal szemben nem csak két toli és egy vari faj lenne a választási lehetőség, de belátom, tévedtem. túl sok a nem hadi faj. a hódítóban hódítani kell, ki a nem hadi fajokkal! legyen nyolc tiszta hadi faj!
Mi kell neked más?
A hadisok jók, mert magadhoz igazíthatod. Ha gép előtt vagy mindig, akkor hadizhatsz orkkal, törpével. Ha kevesebbet, akkor ott a gnóm, óriás...
Ha tolvaj akarsz lenni: gép előtt vagy, akkor merész feles. Ha kevesebbet vagy a gép előtt: gnóm, elf. Sőt, a gnómból hadi tolvajt is csinálhatsz..
Nem értem, hogy mivel kell ide nagyobb változatosság...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Sponsored Links