View Single Post
Old 03-24-2010, 22:17
Takanohana Takanohana is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
játék neve: Hódító

varival vagy tolival igen érdekes lenne földet hódítani. Amúgy még mindig vannak varisok és tolisok, csak mostanában úgy hívják őket, hogy hadi-toli és hadi-vari
milyen igazad van! rossz szemszögből néztem eddig a dolgokat. azt gondoltam, színesítené a játékot, ha a hat hadi fajjal szemben nem csak két toli és egy vari faj lenne a választási lehetőség, de belátom, tévedtem. túl sok a nem hadi faj. a hódítóban hódítani kell, ki a nem hadi fajokkal! legyen nyolc tiszta hadi faj!

most komolyan, mindig megfogadom, hogy nem írok semmit, most megint asszem jó ideig nem is fogok. leírom, hogy aki véletlenül, (talán nem olvasta el elég figyelmesen a játék nevét) nem hadi játékstílusban szeretne játszani, annak kevés választási lehetősége van, erre megkapom, hogy butaság, hogy ne mesevilágban éljek, ne higgyem, hogy a tolvajaim Robin Hood-ok, ne akarjak élőhalottal varázsolni, örüljek, hogy találok egyáltalán fajt a játékstílusomhoz, a hódítóban hódítani kell, meg hogy tulajdonképpen minden faj jó mindenre, ha elég kreatív az ember.

kösz, nekem ennyi elég volt ebből a témából, további jó játékot mindenkinek!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Takanohana For This Useful Post:
Sponsored Links