View Single Post
Old 03-24-2010, 12:05
hemo hemo is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 78%

Nem értem miért rossz a tükrös hozzászólásom...
Én ezzel azt akartam irni, hogy sok.... igy nem kell neki vari... igen tud csinálni tolit, annyit, hogy nem lehet már rendesen lopni...
Egy félelfnek sem bármit mondtok...

A játék elején mikor elindult mindent tükrözött az ember, később lett módositva gyengébbre... most megint többet 5* tükröz
nyugodtan nézzeket utána... biztos már régen volt és elfelejtettétek

Most a több hektár? Minek? Régen sem kellett, pedig akkor többen voltunk...
Most mindenki tudja, hogy minek az a sok hektár.. hogy ott lehessen csinálni ezerrel a tekercseket... de minek? több 10 milliók vannak embereknél.. gondolom jobban alszanak miatta.. vagy csinálnak fennt akkora seregeket, hogy nyugodtan lemehetnek bárhova és bárkit lezúzhatnak? de élvezetes.....

Hogy van földrengés? és tűzgolyó? Az semmi....nincs elég hatásfoka.. kiegészitésnek persze jó...
de ez kombinálva, hogy elloptuk a tekercsét... a pénzét és ahogy eladott valamit... elloptuk... na úgy meglehetett fogni valakit....

igen irtam régen... de most őszintén számitott az én véleményem?
Látod ide irok és mindenki már támad.... akkor meg mi értelme?
Mert már csak ti páran nézitek, gondolom ti találjátok ki a változtatásokat..
Pedig valahol mindenki egyetért velem de ismeritek egymást, kitaláltok "új dolgokat"....
Vagy az újak már azt sem tudják milyen volt régen... vissza kéne mindent állitani 1 hónapra és döntsön a nép... jó ez szar volt.....

Na nem fárasztalak titeket... jó játékot....
Reply With Quote