Quote:
Originally Posted by Ati
Szívesen fogadom azokat az észrevételeket, hogy kinek mi nem tetszik a játékban, milyen irányba kellene elmenni, de a fenti mondatodból is látszik, hogy nem igazán vagy képben. Így semmi értelme.
|
Az a baj, hogy fújjátok a magatokét, gondolom ti vagytok azok akik útálnak bármit is csinálni és azon sirtok, hogy szigoritsuk még a szabályokat...
Nehogy már bántani lehessen bármelyik fajt...
Nem, nem ilyen volt régen... az óriás nem volt ilyen erős, hogy ne lehessen bántani...
nem az óriás tudta régen használni a tolijait...
Az orknak sincs más semmi szerepe...
Régen is lehetett jó embert csinálni, de jó kis munka volt... ezzel a tükrözéssel már vicces...
Most csináltatok egy elfet a lustáknak és a többieknek gnómot...
Régen nem csak az 5-4 szinten volt jó a többi faj... a 3-an csatáztunk mi több éjszakán át....
Nézzétek meg most milyen a 2-es szint? Unatkozom rendesen....
Higyjétek el, nem szapulni jöttem a játékot... imádtam régebben és most is játszom csak valahogy igy nem élvezem már gnómmal sem....
Ez csak 1 vélemény és nem akartam megbántani senkit, hogy meg kellene ezeket a szabály módosításokat gondolni, mert szerintem " szerintem" rossz ez az irány...
Az, hogy csak katonailag lehet már ártani egymásnak... ez szerintem egy ilyen szintű játéknál már kevés...
De ha páran máshogy gondoljátok akkor legyen ilyen...
De akkor már védjünk meg még jobban mindent és akkor csak bámuljuk majd egymást a pályán....