Quote:
Originally Posted by hemo
Nincs kitől lopni.......
De gondolkoztatok már rajta?
Embertől? Aki már nem gyárt csak kevés varázslót? Helyette tolvajt vagy katonát?
Pénze bankban... teki piacon...
|
Ember, gondolkodtál már rajta, hogy miért van ez így? Azért van annyi varázslója, MERT nem kell több neki... Persze, hogy épít mindenki annyi bankot, hogy védje a pénzét... Ami helye meg maradt, abba persze, hogy katonát fog rakni...
Quote:
Óriástól? akit már nem lehet sem ölni sem gyilkolni sem lopni? Mert nem hoz szinte semmit, nem öl szinte semmit?
|
Az óriás mindig is azért volt favorit faj 5-2-ig, mert tolvajok ellene kevés kocsmával is védett. Nem igazán változott. Ezt a kérdést feltehetted volna 5évvel ezelőtt is....
Quote:
gnóm? Akitől nincs mit elvinni?
Elf? varázslót nem csinál... toli, vari, katona ellen is megvédték...
+ még a személyiségek is védik?
Hova védik már a fajokat?
|
Az elf miért csinálna varázslót? Nem szüklséges az aktivitásához és a faji varázslatához. Meggömbözik, látják, hogy elf, és keresnek más célpontot. A tolvajai is a védelem miatt vannak elsősorban. De hát az elf olyan, hogy a cska reggel meg este belépő játékosok is tudják a játékot élvezni.
Quote:
Csak katonailag lehet szinte már szétszedni valamit....
Abban mi az öröm? Hogy egy szövi le tud zúzni valamit valakit?
Régen a szövik szét is tudták egymást lopni, zúzni, gyilkolni... akár sereg nélkül is... szimplán toli-varival......
|
Most is volt egy harcom. Szétloptak, varázsoltak, én meg mentem sereggel. Ha lett volna mellettem szövetséges, akkor ő is tolta volna az ártásokat. Mondjuk két sereg között azért loptam én is az óriástól... nem sokat, de minek a tolvajoknak az a sok készültség
Tudod, hogy mit mondok? Felsoroltál itt pár védettebb fajt, bár igazán csak az óriás meg a gnóm, ami védett egy feles ellen, de az gyakorlatilag mindenki ellene. Egy normális felesnek át kell menni egy elfen meg egy emberen.
De ugye kihagytál egy párat a felsorolásból:
törpe: Sok tolvajt tart, de egy felesnek nem akadály. Sok nyersanyagot lehet tőle húzni, és egyre többen játszanak vele. A nyerssel elég jól lehet keresni.
ork: nagyon szépen lopható, ha tart benn olyat, amit lehet lopni, mondjuk tekercset mindig ad.