View Single Post
Old 03-24-2010, 11:30
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by hemo View Post
Nincs kitől lopni.......
De gondolkoztatok már rajta?
Embertől? Aki már nem gyárt csak kevés varázslót? Helyette tolvajt vagy katonát?
Pénze bankban... teki piacon...
Ember, gondolkodtál már rajta, hogy miért van ez így? Azért van annyi varázslója, MERT nem kell több neki... Persze, hogy épít mindenki annyi bankot, hogy védje a pénzét... Ami helye meg maradt, abba persze, hogy katonát fog rakni...

Quote:
Óriástól? akit már nem lehet sem ölni sem gyilkolni sem lopni? Mert nem hoz szinte semmit, nem öl szinte semmit?
Az óriás mindig is azért volt favorit faj 5-2-ig, mert tolvajok ellene kevés kocsmával is védett. Nem igazán változott. Ezt a kérdést feltehetted volna 5évvel ezelőtt is....

Quote:
gnóm? Akitől nincs mit elvinni?
Elf? varázslót nem csinál... toli, vari, katona ellen is megvédték...
+ még a személyiségek is védik?
Hova védik már a fajokat?
Az elf miért csinálna varázslót? Nem szüklséges az aktivitásához és a faji varázslatához. Meggömbözik, látják, hogy elf, és keresnek más célpontot. A tolvajai is a védelem miatt vannak elsősorban. De hát az elf olyan, hogy a cska reggel meg este belépő játékosok is tudják a játékot élvezni.

Quote:
Csak katonailag lehet szinte már szétszedni valamit....
Abban mi az öröm? Hogy egy szövi le tud zúzni valamit valakit?
Régen a szövik szét is tudták egymást lopni, zúzni, gyilkolni... akár sereg nélkül is... szimplán toli-varival......
Most is volt egy harcom. Szétloptak, varázsoltak, én meg mentem sereggel. Ha lett volna mellettem szövetséges, akkor ő is tolta volna az ártásokat. Mondjuk két sereg között azért loptam én is az óriástól... nem sokat, de minek a tolvajoknak az a sok készültség

Tudod, hogy mit mondok? Felsoroltál itt pár védettebb fajt, bár igazán csak az óriás meg a gnóm, ami védett egy feles ellen, de az gyakorlatilag mindenki ellene. Egy normális felesnek át kell menni egy elfen meg egy emberen.

De ugye kihagytál egy párat a felsorolásból:
törpe: Sok tolvajt tart, de egy felesnek nem akadály. Sok nyersanyagot lehet tőle húzni, és egyre többen játszanak vele. A nyerssel elég jól lehet keresni.
ork: nagyon szépen lopható, ha tart benn olyat, amit lehet lopni, mondjuk tekercset mindig ad.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: