View Single Post
Old 03-23-2010, 23:49
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

A meccseket pedig nem az Újpest ellen, hanem a Fradi ellen szokták a bírók elfújni...
Ez is gyakori, idén is volt már ilyen, nem is egy. Nézd meg a 3-3-as meccsünket. Remélem, maga a meccs elég bizonyíték lesz. Sajnos az nekem egy nagyon fájó pont. Nagyon-nagyon megérdemeltük volna a győzelmet, 10 éve nem játszott olyan jól a Fradi, mint az 1. félidőben. Vezettünk is jócskán. Aztán szétfújták az egész meccset..... 3-3-as döntetlen lett a vége, buktunk 2 pontot. Pedig járt volna a 3 pont!

Attól függetlenül, hogy Fradista vagyok, igyekszem képben lenni a többi csapattal is az NB1-ben, hiszen a győzelmeinkhez nem elég a Fradi. Ismerni kell a másik csapat erejét, stílusát.
Főleg az élmezőny csapatait szoktam figyelni, mert nyilván ők jelentik a legnagyobb "veszélyt" a Fradira nézve, mivel nyilván vissza szeretnénk kerülni a dobogó környékére. (Természetesen a dobogó idén irreális, nem is várom el a csapattól.) Én egy 5.-6.-7. helynek nagyon tudnék örülni, a lényeg, hogy a srácok együtt játszanak sok tétmeccset, hogy jövőre az egyénileg jó játékosok egy összességében jó csapatot alkossanak. Nekem ez a fontos most.
Még egyszer kihangsúlyozom, a meccset láttam, és kritikán aluli volt, amit az újpesti játékosok csináltak. Akkor is ezt mondanám, ha a Fradi nem is létezne...
Egy rakás olyan megmozdulás volt, hogy "hát már nincs annál a játékosnál a labda, igaz, nálam sincs, de ha már úgyse nyerünk, legalább jól belerúgok egyet...".
Akkor is ez lenne a véleményem, ha a Fradi nem létezne. Ezt azért hangsúlyozom, mert félő, hogy ide keverik, hogy mivel Fradista vagyok, biztos direkt mondok rosszat egy Újpest-mérkőzésre. Okkal, de nem direkt. Az okot a pályán történtek adták. Ennyi.
Reply With Quote
Sponsored Links