Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Jelen voltál a külső fórumon, amikor a nyitó hszt meg lett írva? (illetve: megírtam?)
Ha igen, akkor nincs értelme beszélgetni róla, ha nem, akkor meg azért nincs. Majd egy sör mellett esetleg elmondom...
Dióhéjban: nem kívántam támogatni azon hozzászólások garmadáját, ami arról szól, amit épp Hex jóvoltából újra felfedezni látok...
Ez egy Fradi topic, és ehhez hozzá tartozik az Újpesttel való szembehelyezkedés is.
Aki akkor jelen volt, pontosan tudja -ha emlékszik rá- hogy mi miért van leírva.
Azon kívül továbbra is igyekszem olyan híreket összeszedni, amiknek igenis a Fradihoz van köze. Ha külföldi csapatról írok, akkor valószínűleg van valami kötődése a Fradihoz. Annyi történt az évek során, hogy kicsit kitekintettem a focin kívüli más sportágakra is, amennyiben annak volt valami köze a Ferencvároshoz, lévén, hogy az egy rengeteg szakosztályból álló sport egyesület.
Sárgát a játékvezető osztogat, ez tény, csakhogy az is tény, hogy egyetlen játékvezető sem kockáztatja ennyire durván a megélhetését, hogy 2 percenként "elfújja" a meccset az NB1-ben. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy azok a sárgák azért lettek kiosztva, mert indokolatlan durvaság volt a pályán. - Bár fogalmam sincs miért szállsz vitába velem, ha nem láttad a meccset...
Hex: Az objektivitással hol függ össze az, hogy a "fradi és közpénzek"?
Szeretném, ha felvilágosítanál, hogy milyen közpénzekről is kívánsz beszélgetni velem...
És egyre inkább úgy tűnik, ti offoljátok a topicot, mert egyikőtök se a sportról, a fociról, a Fradiról, vagy a Fradi ellenfeleiről írtok, hanem az én hozzászólásaimon kutatjátok a fogást. Ha már semmi kivetnivaló nincs, akkor előjön a "jó, teljesen király a hsz-ed, csak túl hosszú"...
Egyébként, visszatérhetnénk a focira, a Fradira, vagy a Fradi ellenfeleire? Örülnék neki. Ha már azért van a topic... (Ettől függetlenül erre a közpénzes dologra azért kíváncsi vagyok, az se zavar, ha PM-ben írsz nekem. Igyekszem hamar váalszolni.)
|
Nem, akkoriban nem voltam külsőn, sőt, még csak nem is hallottam a Hódítóról...

A sör viszont jöhet!

Számomra a nyitóhsz(ed)ből annyi jött le (a te hozzászólásaiddal kapcsolatban), hogy nem kéne mocskolódni. Számomra - Újpest szimpatizánsként - az Újpestnek való drukkolás nem egyenlő a Fradi szídásával. Hisz akkor nem láthattál volna tőlem ilyen hsz-t anno, mint ez:
Quote:
Originally Posted by Rynok
110 éve ezen a napon alakult meg a Ferencvárosi Torna Club.
Gratula!! 
|
Más a csípkelődés, néhány gúnyos megjegyzés, piszkálódás, és más az, ha egy csapatot ÁVO-sokhoz hasonlítasz, és gyűlölködő megjegyzéseket teszel a játékosokra. Olyannal bélyegzed meg őket, amikről nem tehetnek. És itt most nem a Pápa elleni meccsre gondolok, hanem arra, hogy "tömeggyilkos, kizsákmányoló rendszer kiélvezőinek" nevezed őket.
Nem érzem, hogy offolnék, az első hsz-emben írtam, hogy szurkolj a Fradinak, a másodikban pedig magáról a topic-ról írtam ill. idéztem pár mondatot, valamint reagáltam a mondandódra.
A meccsről meg azért merek látatlanban is nyilatkozni, mert a helyszínen volt néhány kedves ismerősöm, akiktől információkat kaptam a mérkőzésről.