Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
1.
Egy foci topicban OFF-nak nevezni egy focimeccs "közvetítését", az számomra nem teljesen akceptábilis.
2.
Indokolatlannak nevezni egy tömeggyilkos, kizsákmányoló rendszer kiélvezőinek gyűlöletét az az 1. ponthoz hasonlóan érthetetlen, értelmezhetetlen, sőt, félrevezető. Azt a hamis látszatot kelted ezzel, hogy hazánk elárulóit, a vörös hadsereg mögé bújkáló gyáva, primitív, viszont erőszakos .. hm.. "bandával" szemben nem helyénvaló az ellenérzések táplálása.
3.
A 'szídást' szeretném, ha egész konkrétan körülírnád, ugyanis objektív tényekre mondtad/-tátok, hogy az szídás. (Pláne a fentiek fényében, ugyebár...)
De nézzük: a meccsen szinte minden ÚJpest játékos kapott sárga lapot - ezzel én szídom őket? Az összes focizni tudó játékost lecserélte az edző focizni nem, viszont szabálytalankodni tudó játékosra - ahogy Kádár idejében is, ha nyerni nem tudtak, legalább szétrúgták a másik csapat játékosait, hogy azok sérülten játszák a következő meccseiket. Ezzel is én szídom őket?
Véletlenül sem elképzelhető, hogy egy gusztustalan háttérrel rendelkező, hazánk kizsákmányolóinak bizalmát sokáig (ha nem a mai napig...) élvező focicsapat, focizni nem tudó, agresszív, másokat direkt sérülésig rúgdosó "játékosok" nem érdemlik meg egyetlen normális ember szeretetét sem?..
|
Nos, nem offolás? Olvasd el a nyitóhsz-t

:
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Félreértés ne essék!
Ez egy FRADI topic!
Sőt, ez a Fradi-drukkerek topicja.
Egy sport topic. Nem politika. Nem is általános foci. Magyar foci topic ez.
Nem vitatopic!
Kérek mindenkit, aki gyalázkodni, mocskolódni akar, az ezt a tevékenységét ne ezen a fórumon folytassa.
Aki politizálni akar, az menjen a Politika részlegbe.
Aki nem a magyar fociról akar beszélgetni, az menjen a Foci részlegbe.
Szeretettel várok ide minden Fradistát!
Azt a fórumozót is szívesen látom, aki nem Fradista, és témához kapcsolódóan tud írni, kizárólag sport szempontból, de itt nem szeretnék egymásnak eséseket látni, ha valakinek problémája van, az kérem szóljon annak, akivel problémája van, és a már fent említett topicban beszéljék meg egymás között nézeteltéréseiket!
Minden drukker (akár Fradista, akár nem) szíves együttműködését előre is köszönöm, hogy ez a topic a Fradi szeretetéről szólhasson, és ne a szurkolók felgyülemlett feszültségének levezetéséről!!
Adjon az Isten, Szebb Jövőt!
Hajrá zöld sasok! 
|
1. Tehát: Fradi-topic. Nem Újpest, vagy Újpest-szídó topic. A nyitóhsz többi része meg magáért beszél...
2. Ezt még mindig nem sikerült érdemben elárulnod hogy mi alapján állítod ezt, sőt, úgy vélem ezt a témát korábban már teljes mértékben kiveséztük.
3. Sárgát a játékvezető osztogat, egyéni vérmérséklete szerint. Lehet hogy más játékvezetőknél fele ennyi sárga sem született volna. Mondom ezt úgy, hogy nem láttam a meccset. Tehát lehet, hogy mind sárgát ért, lehet, hogy egyik sem, és lehet, hogy az igazság valahol a kettő között van. Viszont nem hiszem, hogy gondolatolvasó lennél, nem tudhatod, mi játszódik le a játékosok fejében, úgyhogy a "direkt"
(sérülésig rúgdosó) szót én elhagynám a hsz-edből.