View Single Post
Old 07-04-2006, 10:25
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Aronm
Amellett erős, hogy a tábornok kap +1 tábornokot, amivel kap néhány százalék előnyt, vagy a tudós majdnem az összes téren +5%-ot.
Úgy még elképzelhető, hogy 5-10 köre vhogy a hippi csökkenti az őt megtámadó katonai morálját, esetleg csak nem javít azon.
A koldus meg lehetne úgy, hogy a környező 10 ország pozitív adóbevételének a felét kapná meg (tehát ha körönként 5000 az adóbevétele, mindent levonva, akkor a koldus ettől az oritól 2500 pénzt kap). Ennek értelme nincs, mivel többnyire mínuszban vannak.

Szóval az eddig felsorolt személyiségekből akkor választanék, ha már az összes többi megvan. Bár a hippi még mindig jobb, mint a tekilopás-ellenes, ami 20%-kal csökkenti az ellened elkövetett tekilopások hatékonyságát...

Szóval elméletben jók, de hasznukat én spec nem látom.Még az életmentő betegségbeni szerepe is határeset
Figyi, én vicből írtam... szóval nem kéne ám komolyan venni... főleg ha belegondolsz, hogy ez egy elvileg középkor környéki fantasy játék... akkoriban nem nagyon rohangáltak életmentők a parton, ahogy a hippi korszak is kicsit messze volt... hogy a tűzoltókat már ne is említsem...
És születnek emberek.
Reply With Quote