Quote:
Originally Posted by Aronm
Amellett erős, hogy a tábornok kap +1 tábornokot, amivel kap néhány százalék előnyt, vagy a tudós majdnem az összes téren +5%-ot.
Úgy még elképzelhető, hogy 5-10 köre vhogy a hippi csökkenti az őt megtámadó katonai morálját, esetleg csak nem javít azon.
A koldus meg lehetne úgy, hogy a környező 10 ország pozitív adóbevételének a felét kapná meg (tehát ha körönként 5000 az adóbevétele, mindent levonva, akkor a koldus ettől az oritól 2500 pénzt kap). Ennek értelme nincs, mivel többnyire mínuszban vannak.
Szóval az eddig felsorolt személyiségekből akkor választanék, ha már az összes többi megvan. Bár a hippi még mindig jobb, mint a tekilopás-ellenes, ami 20%-kal csökkenti az ellened elkövetett tekilopások hatékonyságát...
Szóval elméletben jók, de hasznukat én spec nem látom.Még az életmentő betegségbeni szerepe is határeset 
|
Figyi, én vicből írtam... szóval nem kéne ám komolyan venni... főleg ha belegondolsz, hogy ez egy elvileg középkor környéki fantasy játék... akkoriban nem nagyon rohangáltak életmentők a parton, ahogy a hippi korszak is kicsit messze volt... hogy a tűzoltókat már ne is említsem...