Quote:
Originally Posted by Iron
Miért nem ide írod azt a nagy hadi ütközetet amit Monróval és társával játszottunk, sunyin zöldbe lehordassz, és terjeszted a hülyeségeket? Eltudom sajnos képzelni nagyon sok játékosról, és rólad is. Írd le ide, hogy történt SZERINTED és lássa azt mindenki, mert csak abból tanulunk egymástól, de ha te sunyin leírod másnak zöldbe, hogy Iron ezt csinálta Iron azt csinálta jajj de utálom, hogy most se sikerült földet foglalni tőle, Utáld ezért te is...bla bla, sok értelmét nem látom...
|
Csupán azért nem tettem be akkor azokat az eseményeket mert még frissek voltak. Amint letelik a 24 óra természetesen befogom tenni az egész eseménysorozatot. Elnézést kérek hogy nem akarok infót kiadni se rólad, se a klántársaimról
jah és Fegya a megmondhatója hogy semmiféle kommentárt nem fűztem az ütések mellé... de talán meg is említettem a hsz.-embe hogy nem írtam semmi kommentárt az ütésváltásokhoz, beszéljenek azok maguk
Nem vagyok sunyi, sem szarkeverő. Úgyhogy szépen megkérnélek vegyél vissza.
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 03-11-2010 at 15:00..
|