Quote:
Originally Posted by Északföld
Csongor ne gyere ezzel a süket szöveggel. Pont a ti klántok az ahol minden ori szinte egész nap full üresen volt (termeltétek a sok pénzt a kajából + egyéb dologból és adtátok Monrónak a lét ha éppen íjjat kellet felvenni és adnátok mind a mai napig, nem kel ltagadni, felesleges :P ), mivel az összes környező ori haverotok. Ezen felül aki nem volt az, azt mindíg kivédtétek, még hajnal 05h-kor is az esetek többségében. Szval nem kell a családos hülye duma, megoldottátok ti azt bőven 
|
Kedves Zoli! a süket duma rád jellemző, meg az infók kiadása is... Meg az is kedves volt, hogy a fél 1/A-t jkszel megvádoltad, az összes környékbeli ori a klántársam

Ja és úgy látom rövid az emlékezeted akkor Méri mér ütött be minket talán ő is haver??? Biztos vele is jkszeztem?

Ezt ugye nem gondoltad komolyan. És én csak annyit akartam megjegyezni, hogy nekünk a családunk miatt nincs annyi időnk a hódra mint nektek ahogy remélem Baba meg is értette, tőlem akár 100 évig is ellehetsz ott nem érdekel, egyenlőre fontosabb a család. A többi vádadra nem tartom a választ se érdemesnek , talán előtte a saját házad táján kéne körbenézned. Szóval érezd jól magad ott fent, de a magas lóról néha le is szállhatnál azért

Csongor