View Single Post
Old 03-10-2010, 14:38
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Igen, előnnyel, már eddig is, ne túlozzuk már el.
Ott egy egyszemélyiséges óriás ország, meg mi 5-tel pl...
Ugyanolyan felépítés mellett, legyen az egy szemes tudós:
1 tudós szemmel kiegyenélítettünk.
1 személyiséggel megtámadhatjuk 3 körről, úgy, hogy nem tud szembe jönni értelmesen.
1 személyiséggel 3 körről még nagyobbat üthetünk rajta
1 személyiséggel többet termelnek a tanyáink

És akkor még legyen egy személyiség, amivel még nagyobbat is ütünk nála. Nekem ez nem tetszik.

Az orkokat gyengíti, ez meg ki lett fejtve, ez szintén nem tetszik.
Pedig szerintem igenis legyen meg a több személyiségnek az előnye. Nem olyan ledolgozhatatlan, hogy 1%-al többet foglal és 10%-al többet termelnek a tanyái. És az sem lenne az, hogy 3%-al több a támadóereje.
Cserébe legalább 20.000 kört játszott, és folyamatosan teljesítette a topkövetelményeket.

Nem értek egyet azzal, hogy ne erősítsük a tábornokot, mert túl sok hasznos személyiség lesz. A példádban felhozott erőegyensúlyi kérdés pedig halmozottan kijön az orkon, akinek azért, mert egy személyiséggel többje van, 10%-al több a támadóereje, szóval ha ez a problémád, miért nem a jelenlegi rendszer ellen kardoskodsz?

Hiába írjátok le sokadszor, hogy így relatíve gyengül az ork, eddig is pont úgy igyekeztem javaslatot tenni, hogy minél kevesebbel csökkenjen az előnye, de minél több legyen a tábornok személyiség értelme. A jelenlegihez képest 2%-al erősebb tábornok személyiségben gondolom ezt a kompromisszumot.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote