View Single Post
Old 07-03-2006, 10:25
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by BeeLord
Mivel első országom lesz az A-ban, először csak békésen fordulni szeretnék felfedezgetéssel. Ehhez mi ajánlott akkor? Elf? És akkor itt jön be a kérdés, hogy az íjászokat elfnél toronyban tartsam-e? Mert ügyi az elfnek megéri, viszont akkor nem tudok olyan nagy támadóseregre váltani, ha hirtelen szükségem van rá...
Azt, hogy az elfed íjászait toronyban tartsd e, attól függ, hogy milyen szövibe kerülsz... logikusan, ha támadó klánban leszel, ahol neked is részt kell venni a támadásban akkor ne legyen minden íjász toronyban... ha viszont védekezni akartok, akkor minden íjászot legyen toronyban, mert úgy leszel beton elf...

Quote:
Originally Posted by BeeLord
Újabb konkrétum a pénzzel kapcsolatban: azt írtátok sok bank kell - ergo tartsam a pénzt az országban, ne forgassam a piacon tekikben?

Illetve az elfnek mi a szerepe ilyen stílusban egy szövetségben? Kaját termel a közös raktárba?

A sok bank akkor kell, ha kereskedő vagy, de azt meg nem feltétlenül ajánlanám elfként... amúgy 25 bank elegendő ahhoz, hogy akár a max pénzedet is megvédd... pénz pedig azért kell az oriba, hogy ha sereget akarsz cserélni, akkor tudj cserélni, de természetesen a piaci manipulálással is lehet kísérletezni, mert az is pénzt hoz és "védi" is a kint lévő cuccaidat.
Kaját is lehet persze vele termelni, de a védő szerepe jelentősen nagyobb, mint a kaja termelő szerepe (gondolj bele, egy óriással is lehet kaját termelni elég jól, de az sosem védekezik annyira dúrván mint egy elf)...
És születnek emberek.