View Single Post
Old 03-08-2010, 22:38
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Mondom ha az összes tábronokával egyszerre támad. melyik fajnak van szerinted összesen 2 tábornoka? De mind1, látom te is a tökmindegy csak belekötök amit más ír társaságba tartozol, csak magad se veszed észre.
Jogos! Igazad van! még a párbaj utáni hévben vagyok, aztán csak "gyorsolvasással" futottam végig... Nem, nem szoktam tökmindegy alapon belekötni... Csak három dolog van, ami különösen tetszik, és szorgalmazom, ahol tudom...

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Nem kell bocsánatot kérned, nem kell hogy tetszen. Nekem azért tetszik jobban, mert ha azt akarjuk hogy ne duplázódjon akkor ne duplázódjon, de szerintem mindenképpen megérdemelne a többi faj is egyfajta emelést, ha tábornok szemcsivel az összes tábornokával egyszerre támad. Ha ez az emelés 3% akkor annyi, ha 4% akkor meg annyi, de ne csak az Orknál legye értelmes alternativa egy kevés szemcsis orinak.
ezzel egyetértek... csak arra akartam rámutatni, hogy így kevesebb százalékot kap a "többi faj". Bár lehet pont ez fog tetszeni a többieknek, akiknek nem tetszik a dupla.

A lényeget leírtad itt fentebb, ne csak az orknak érje meg felvenni!
Reply With Quote