Quote:
Originally Posted by Bobesz bá
Ráadásul, túl bonyolítja a játékot, amivel újabb játékosokat riasztunk el.
|

Nem értem miért? Az ork duplabónuszát nem bonyolult kiszámolni, mert 10et kell kettővel szorozni, de 5x2 már bonyolult?
Quote:
Originally Posted by vityu
A sokkal erősebb annyit jelent, hogy általában az íjakon kívül kiküldesz mindent a nem ork országoddal, tehát akkor már majdnem mindegy, hogy marad-e otthon tábornok. Igazán mikor látom értelmét, hogy hagyjak otthon tábornokot? Ha elites országra kell kimennem, vagy ha nem full sereggel megyek. Elites lényegesen kevés van.
Neked, aki a 3. személyiséget veszed fel, neked lehet, hogy semmit sem ér, de annak akit támadsz, bizony sokat! Mondjuk 10k lovasod van, óriással(plusz tudós). Ez úgy 135,4K támadópont felfelé jelenleg. 144,88K támadópont a plusz 7%-kal. Ez jelenleg kb 996 plusz lovast jelentene a személyiség nélkül. Ez 17 épülettel kevesebbet jelent, ami itt a támadóbarakkok 10%-a.
|
Nekem (sajnos még) csak egy szemes orijaim vannak. De valahogy evidensnek érzem, hogy alapesetben egy jól felépített több szemes, erősebb legyen, mint egy jól felépített egy szemes. Elvégre neki valamivel több van... Sose lesznek egálban, máskülönben mi értelme lenne a több szemnek? Szóval nem értem ezt az indokot, hogy ez nagyon sokat kedvez a többszemeseknek. Mindegyik szem annak kedvez, amelyik ori választja. Egy több szemesnek több szeme van, tehát több bónuszt élvez. Ez mindig is így lesz, és ez így is van jól!
DE: az egyszemesemmel több támadóerőm volt (vándor voltam), mint a kétszemes szövimnek (tudós, vándor; faj, heki azonos). Pedig ugye Neki kevesebb tanya kell, meg ott a +5%... csak neki volt mondjuk 10-15 bankja, én meg beértem 5-tel. Volt mondjuk 12% tornya, nekem meg volt 9%. Egy szemessel is lehetek erősebb, csak többet kell spórolni. (az adatok hasraütés jellegűek, a tény, hogy erősebb voltam nála.)
és még egyszer hadd mondjam el, amit
Nonenal már annyiszor mondtunk... Ez a duplabónusz már jelen van a játékban, illetve ha ez bevezetésre kerülne, semmilyen maximum nem lesz tovább növelve. Ehhez hozzátenném, hogy a nagyon profi többszemesek úgy is orkkal mennek (legalább is eddig úgy vettem észre az a körükben legkedveltebb faj, és senki ne kezdje el írni, hogy nem is, mert nekem törpém, nekem óriásom, nekem stb-m van

). Szóval őket nem is érintené a dolog.
Jahh, meg felhívnám a figyelmet a szavazás állására is, ahol 62.16% mondja azt, hogy igen, és mindössze 32.43% (majdnem csak a fele), azt hogy nem! Szóval többen is vagyunk, csak ők már belefáradtak a szócsatába...