View Single Post
Old 03-06-2010, 09:09
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Utalást nem előzne meg, csak megkönnyítené. De ha van árváltoztatás, akkor nem a változtatás utáni 30-180 pecben, hanem a 24óra lejárása utáni 30-180 percben. Így ugyanaz lenne, mintha kitenné újból, semmi sem változna az időkben.
így gondoltam én is... de elolvasva amit írtam Neked van igazad...

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
na ja az első ötletem hülyeség már rájöttem, de ez a 12/24 ora kiválasztás tetszene, és sok embernek is aki ezt a szemit választaná és mondjuk 8 oát nem tud lenni
szerintem nem hülyeség...

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
De, a hazaérkezés ideje az ebben nincs benne.
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor a visszakerülés előtt biztos hozzá lehet írni +1 kört... De szerintem ez már nem fontos... Azon az 1 órán nem múlik semmi, főleg, hogy akkor még amúgy sem lenne az országodban a cucc, utána meg már úgy is kiraknád. Szóval lényegtelen...

Ha már meghosszabbíthatom a kinnt létét, akkor az árát is változtathassam meg a piac aktuális alakulásához mérten. Azért 72 óra (3x24) alatt szoktak mozogni az árak, ha nem tudok alkalmazkodni, akkor felesleges meghosszabítanom a kinntlétét, mert úgyse veszi meg senki, ha lement közben az ár. Ezt kéne úgy megoldani, hogy teljesen úgy működjön, mintha hazajött volna, és visszaraktam volna. Csak ezt a kereskedő#2 csinálja meg helyettem.

Last edited by Dynosaur; 03-06-2010 at 09:12..
Reply With Quote