Quote:
Originally Posted by vityu
Utalást nem előzne meg, csak megkönnyítené. De ha van árváltoztatás, akkor nem a változtatás utáni 30-180 pecben, hanem a 24óra lejárása utáni 30-180 percben. Így ugyanaz lenne, mintha kitenné újból, semmi sem változna az időkben.
|
így gondoltam én is...

de elolvasva amit írtam Neked van igazad...
Quote:
Originally Posted by richardka
na ja az első ötletem hülyeség már rájöttem, de ez a 12/24 ora kiválasztás tetszene, és sok embernek is aki ezt a szemit választaná és mondjuk 8 oát nem tud lenni
|
szerintem nem hülyeség...
Quote:
Originally Posted by Dus
De, a hazaérkezés ideje az ebben nincs benne.
|
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor a visszakerülés előtt biztos hozzá lehet írni +1 kört... De szerintem ez már nem fontos... Azon az 1 órán nem múlik semmi, főleg, hogy akkor még amúgy sem lenne az országodban a cucc, utána meg már úgy is kiraknád. Szóval lényegtelen...
Ha már meghosszabbíthatom a kinnt létét, akkor az árát is változtathassam meg a piac aktuális alakulásához mérten. Azért 72 óra (3x24) alatt szoktak mozogni az árak, ha nem tudok alkalmazkodni, akkor felesleges meghosszabítanom a kinntlétét, mert úgyse veszi meg senki, ha lement közben az ár. Ezt kéne úgy megoldani, hogy teljesen úgy működjön, mintha hazajött volna, és visszaraktam volna. Csak ezt a
kereskedő#2 csinálja meg helyettem.