Bár nekik szurkoltam, de el kell ismernem, hogy Brazília teljesen jogosan esett ki. Nem vállalták fel a nyílt támadójátékot, sőt átengedték a terepet a franciáknak. Várható volt, hogy így nem jutnak sokra. Ronaldinho rendkívül gyenge teljesítményt nyújtott, mint ahogy azt sem értem, miért kell Cafú-t játszatni, aki már százezer éves, mikor ott van egy Cicinho a padon. Ugyancsak nem lett volna hülyeség például Rivaldo-t kivinni a vb-re, ő is egy olyan játékos, aki talán meg tudta volna kavarni az állóvizet, akár Ronaldinho helyén is. Végszóra: Ronaldo kövér és képtelen egyenletes jó teljesítményt nyújtani, Emerson hiányzott a középpályáról, Ronaldinho-t ilyen gyengén én még tán nem is láttam játszani, Cafú már öreg az ilyesmihez, Adriano formán kívül, Kaká pedig hiába próbálkozott, nem tudta megváltani a világot. Ugyanakkor az valóban szenzációs volt, amit Zidane-tól láthattunk. Üde színfoltja volt ő a meccsnek. Henry pedig... A nike reklámban vele reklámozzák a joga bonito-t: játsz szépen, és ne a bíróra hagyatkozz. Henry egész meccsen csak színészkedett, lesen volt és reklamált. Gusztustalanul játszott, és sajnálom, hogy ő szerezte a mindent eldöntő gólt, Ribery hatszor inkább megérdemelte volna.
Na most talán egyszerre ennyi