View Single Post
Old 03-05-2010, 13:27
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
A sokkal erősebb annyit jelent, hogy általában az íjakon kívül kiküldesz mindent a nem ork országoddal, tehát akkor már majdnem mindegy, hogy marad-e otthon tábornok. Igazán mikor látom értelmét, hogy hagyjak otthon tábornokot? Ha elites országra kell kimennem, vagy ha nem full sereggel megyek. Elites lényegesen kevés van.

Neked, aki a 3. személyiséget veszed fel, neked lehet, hogy semmit sem ér, de annak akit támadsz, bizony sokat! Mondjuk 10k lovasod van, óriással(plusz tudós). Ez úgy 135,4K támadópont felfelé jelenleg. 144,88K támadópont a plusz 7%-kal. Ez jelenleg kb 996 plusz lovast jelentene a személyiség nélkül. Ez 17 épülettel kevesebbet jelent, ami itt a támadóbarakkok 10%-a.
már miért küldenél ki.. ha mindig full sereggel támadsz, akkor valamit nagyon elnézel ebben a játékban..
nagyon sok eset van amikor nem full sereggel mész ki persze nem 1/Arol beszélünk.. de ott is..(akár csak kisérés, szembe menés esetén) alsó csoportokban öröm az olyan ellenfél, aki mindig csak full sereggel támad..
csak a kedvedért.. régebben volt, hogy mfként kiszúrtam 1 csonka szövit (3 fő) és kimentem 3 tábornokkal földre.. ők szembe jöttek rám full sereggel, így az otthon maradó íjakat piacra dobva meg a maradék kevéske pacival simán bevertem +1 sereggel őket.. innen bekisérni már nehézkes lett volna, mert sereg küldés után pár másodperccel megvolt a kv és bevertem őket földre így távol mentem tőlük..
szerintem ez a személyiség igazábol Aban adhatna pluszt(persze ad lent is, de ezzel rengeteg stratégiai lehetőségről kell lemondanod.. (persze pl egy full íjazott elf ellen nem kell stratégiázni sokat lentebb se, de ott ez kevésbé jellemző)), ami meg pozitív lenne, ha nem csak az ork érvényesülhetne, mint hadi.. persze mehet gnóm, óriás, elf hadi is, csak sokkal kisebb eséllyel, kevesebb térrel..
full sereget íjakon kívül összes pacira/elitre bármire értettem.. (csak neked Remy)

Last edited by none; 03-05-2010 at 19:07..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to none For This Useful Post: