View Single Post
Old 07-01-2006, 18:51
Thrym
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Nessel
meg ha már háborús tippek. ugyebár van olyan, hogy szövetségi segítség s bár azt írja a súgó, hogy körváltáskor először a segítő csapatok jönnek meg, aztán a csata lezajlik és ezután mennek a segítő csapatok és jönnek meg a sajátok.
Hát, a minap, úgy jártam, hogy teljes nyugalommal és szövetségesi segítséggel vártam, hogy becsapjanak, míg kitámadtam, úgy számoltam teljesen simán felfogom, 1 kör volt a sereg megérkezéséig és 1 kör volt hátra még a szövetséges csapatok nyaralásából, ám azok a kis dögök megneszelve a dolgot, ideje korán leléptek én meg csipákat pislogva lestem a vörös szöveget, és hát eszínű (akár démon-) tojásnak jobban örültem volna.
Most én néztem el valamit, vagy a súgót értelmeztem rosszul, netán húsvéti tréfa, esetleg más egyéb történt?

tudom mirol van szo, kb. 1 honappal ezelott voltam ilyen helyzetben, akkor korbekerdeztem, meg modiktol is megkerdeztem hogy mi a helyzet, egyertelmu valaszt nem kaptam, az egyik azt mondta hogy megvarjak a csatat, a masik azt mondta hogy lelepnek... konkretan a helyzet abbol allt hogy valaki megtamadott 3 korrol, eszrevettem es rogton hivtam a segitseget, veletlenul 1 korig hivtam oket vedekezni, 2 kor alatt megerkeztek, mert a szovik ket korre voltak 1 korig maradtak segiteni es ekkor kezdtem el izzadni ugyanis nekem is beugrott hogy ezek most kivarjak a csatat vagy lelepnek elotte, kivartak es kivedtem a tamadast, szoval nalad nem-e lehetett egyeb is? esetleg kopott a teki? vagy elloptak belole?
Reply With Quote