Szerintem a téma jó, és egy másik topicban olvasottak alapján igencsak aggodalmat keltő. Bár ilyen problémám nekem még nem volt (remélem nem is lessz), de támogatom az ötletet miszerint érdemes foglalkozni a dologgal.
Olyan szerintem nem létezik, hogy valahová nem lehet illetéktelenül bejutni, csak ismerni kell a módját. A védelem ezzel szemben adott, de ha mégis megkerülik, legalább az álldozat egy minimális infórmácíót kapjon arról, hogy honnan és mikor tették tönkre
Pl én a védelmi dolgokat nem használom, mivel illuminált állapotban, másnaposan, wapról stb elég sokszor elgépelem a jelszót és ha be lenne kapcsolva magammal tolnák ki

Most erre Ati mondhatná, hogy figyi ... adott a védelem, de te nem használod ... sajnálom. Ez persze jogos és vállalom a következményeket.
A lényegre visszatérve szerintem mégis jó lenne egy E-Mailes értesítő az idegen IP címekről való belépésről. Ha valaki netkávézóból, vagy céges gépről, amit többen használnak, online hagyja az országát, vagy megjegyezteti a jelszavát, hát magára vessen
Itt felvetném a kérdést, hogy amennyiben ezt az ötletet komolyabban fontolóra vennék, megoldható e az, hogy több IP-t regisztráljon a gép sajátjaként az oritulaj jóváhagyásával? (pl házi gép + céges + teló)
Nem vagyok egy PC-mágus, csupán paraszt ésszel gondolkodom, ezért ne tessék haragudni rám
Remélem nem lett túl hosszú