Thread: 1A események
View Single Post
Old 03-02-2010, 07:28
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni! Mi harcolunk. Megőrülnék ha azt kellene csinálnom mint itt a 90%-ának, lesni és várni hátha kimegy valaki...Én merek, és csinálom is, az más kérdés, hogy néha hogy jön össze.

Amúgy szívesen meghallgatom valamelyik nagypofájút, hogy hogyan lépne példáúl a helyzetemben, vagy a helyzetünkben, hogy ne veszítsünk területet szándékosan és még pozitívan is jöjjünk ki.
Rengeteg az okos, lássak egy kis helyzetképet ők hogyan tennék!!

Tény igazatok van, egyszerűbb lenne, kimenni valakire, kapni 5 hiénát és letudni az egészet és belátni nem lehet áttörni a "falat" amit 2 klán támaszt. De az nem most lesz mikor mi végleg feladjuk...

Na most ez höööörrrrr Te tényleg nem szoktál soha se teljest nézni ?
Kicsit utána kéne nézned a dolgoknak mielőtt hülyeségeket beszélsz nem gondolod ? Az Olumpos a feljövő 3 Biggesnél talán már mind3uknál járt emlékeim szerint Ahogy a Black Dragon több tagját is ütöttük már, így nem érzem jogosnak a szavaidat hogy bármiféle baráti viszony állna fent a játékban! Az hogy én nekem Von nagyon szimpatikus volt Monró talin az más kérdés illetve Xepit is bírom vele is találkoztam már De itt a kérdés nem erről szól hanem a játékról Játék tehát játszunk! Tedd meg hogy a napi 2 szétbontás között nézzél néha teljest is
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post: