Thread: 1A események
View Single Post
Old 03-02-2010, 06:53
Wolfi Wolfi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Wolfi! Én régen is mondtam, és a mai napig is kiállok mellette, Téged és Forestot nem támadlak, asszem sosem támadtalak meg, ha nem léptetek ellenem. Nekem egy ori kell és az Vityu.
Ezt eddig is így gondoltam és most is így gondolom, persze a te oldaladat is meg lehet érteni...de én most is így érzem, aki a klánom tagja volt és tett érte, hogy nagyobb legyen és kiépített ott valamit, azt én nem ütöm! Ennyi... Lehet megkövezni

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-03-01 00:01:15 Arcodba lépek! (#363027) elfoglalt 560 hektárt Karaj mi??? (#305748) országától.

No comment Ettől függetlenül gratulálok de...
Megkérlek Iron, hogy a későbbiekben ne fárasztd magad a feljebb beollózott kis szösszenetek beírásával, mert semmiféle valóságtartalma nincsen akkor meg minek! Különben is elég negatív képet alkotsz így magadról a többiek előtt (bár nem hinném, hogy eddig is túl sokan szerettek volna)!
Én fel mertem vállani a véleményemet az éppen kialakult helyzetről. Te váltig állítottad az ellenkezőjét és lám láss csodát... Bár számomra nem volt meglepő Tőled, ezért nem is haragszom és ezért kísértem huntert 1 sereggel, mert számítottam a kedves látogatásodra Meg ez amúgy sem egy olyan játék ahol egy ellenfélnek bármit is feltétlen el kellene hinnem. Arra vannak más helyek
Lényeg a lényeg nincs harag, mert ez így normális de ha már hülyeségeket irogatsz a fórumra annyit megérdemelsz, hogy picit leoffoljalak
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Wolfi For This Useful Post: