Quote:
Originally Posted by Iron
Jó kis este volt az biztos 
Bár jobban örültem volna ha 3 különböző klán nem csak ránk jön mikor kinn vagyunk hanem egymásra is. Egy 20k férőhellyel álló kitámadott orit, azért érdekes, hogy senki se próbálta be, az egy dolog, hogy lehet enged, de még a próba se merült fel, ami úgy érzem nem sok merészségre vall...de ez van, ez egy ilyen rész, majd ez is véget ér 
|
gondolom, ahogy sok más is elkerülte a figyelmed, h Zou és Monró is beütött, asszem mind a kettő az egyéni legnagyobb volt aznap, ha gondolod keresd vissza. SiQ pedig küldött rám sereget, amit védtem, mert próba sereg volt, ez is meg lett itt említve.
Quote:
Originally Posted by Iron
Amúgy meg az olyan klán szava nekem nem sokat ér, ahonnan valaki kimenekül szk-ra és mikor látja tud ütni, visszaveszik szk-ról és üt... 
Nekem az a szánalmas kategóriába tartozik...ha valaki harcol az harcoljon is végig és ne akkor jöjjön vissza mikor egyértelmű a győzelem!
Na kitomboltam magam, köszi, Jóéjt Hölgyeim, Uraim. 
|
dolgom volt bocs, h 2k hekivel alád visszajöttem.. de nem akkor, amikor tudtam, h tudok ütni, hanem amikor megengedte az időm. láttátok, h vasárnap visszajöttem, mégis rámentél a szövimre és lebontottál mellém.. mit vártál? ülök és nézem, ahogy egy üres orival ott vagy mellettem miközben megütötted az aznapi legnagyobbat a klántársamról:
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-03-01 00:01:15
Arcodba lépek! (#363027) elfoglalt 560 hektárt
Karaj mi??? (#305748) országától.
ehhez grat!