View Single Post
Old 03-01-2010, 20:07
Vent Vent is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Kora reggel tobbnyire komas vagyok a buszon, igy nem igazan szoktam reagalni ismeroseim nagy elmenybeszamoloira a hetvegi bulirol.
Draga Zsombor nevu ismerosom a pentek esti esemenyeket ecsetelte:
A Foldalatti nevu sorozoben voltak, mar nagyon reszegen, mert valami iszonyatos, am annal olcsobb szeszes italt beszereztek. Ott meg sorozgettek, az egyik haverja meg kocsonyat zabalt, amit a mamajatol kapott, de meg nem volt ideje sehol megenni (nekem mar onmagaban az is poenos volt, ahogy elkepzeltem, hogy milyen kepet vagott a pincercsaj, amikor meglatta a kocsonyazabalo hulyegyereket).
Draga Zsombor erezte, hogy rosszul van, es hogy ebbol valoszinuleg hanyas lesz, igy szolt a tobbieknek, hogy setalni fog egy kicsit a szabad levegon (kis naiv azt hitte, attol majd jobban lesz), igy el is indult a kijarat fele.
A lepcson azonban harom, roma szarmazasu, nagyon kemeny, nagyon vagany fiatalember az utjat allta, hosunk emlekei szerint meg beszeltek is valamit hozza, azonban ez a szovegeles csak annyira hatott ra, hogy a kozepen allo uriembert telibehanyta Na ez volt az a pont, amikor felebredtem, es hatalmas nagy elvezettel nevettem ezen a szanalmas, am megis vicces torteneten.
Szerencsere a kozepen allo fiu mellett levo ket srac is kapott a hanyasbol - igy meg teljesebb lett a tortenet..
Ezt persze nem hagyhattak szo nelkul, es szegeny gyerek kapott egy-ket gyomorutest, illetve a kis arcocskajat is "megsimogattak"
(Az este folyaman amugy az "aldozatok" felkerestek Draga Zsombort, hogy fizesse ki a polot, amit kimart a gyomortartalma.. Muha)

Last edited by Vent; 03-01-2010 at 20:09..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Vent For This Useful Post: