View Single Post
Old 02-28-2010, 18:29
NewJackCity NewJackCity is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Igaza senkinek nincs, mert egy korlátozás bevezetésénél valaki sérül, valaki nyer. Ritka az, ami mindenkinek egyformán jó.

Én csak azt szeretném elkerülni, hogy egy országban, amiben van mondjuk 5 milla teki (ami sz**t sem ér!!!!!!!!!), azt ne tudja egy fajta tekercsben tartani, mert ha leverik, és jogosan, rendeltetésszerűen újráz, elbukjon belőle 2 milliót... Nem elég, hogy leverték, még vesszen el a tartalékának jelentős része is?
Persze, lehet újrázni úgy, hogy 24 millió megmarad.
De Totya, neked nem fogom elmagyarázni, milyen műsor 8 féle tekercset kezelni úgy, hogy ne kopjon.. Pontosan tudod milyen meló, ha nem a tied a piac.. (vagyis, gondolom, hogy tudod... )
Főleg, ha valakinek nem telik folyamatos VIP-elésre. 30 perc és 3 óra között érnek ki a cuccok a piacra, ennek megfelelően vissza is "szétszóródva" fognak jönni, nem 1 körön belül.
3 piacralépési lehetőséggel (de még 5-tel is) rizikós 8*3 milla tekit kitenni piacra, mert ha nem jön ki jól a lépés, bekopik a vagyonod. (gondoljunk kicsit a nem-VIPesekre is, úgy érzem, a hozzászólóknak teljesen evidens, hogy ezt a játékot VIP-pel KELL játszani)
Ha semmilyen körülmények között nem lehet eltántorítani a téma haladását attól, hogy ilyen jellegű korlátozás legyen, akkor a 24 milla legalább ne 8*3 legyen. Tarthassam a tekercsemet úgy, hogy 1 fajtából van sok, a többiből kevés.
nem értem min problémáztok 19oránként kopik ugyhogy 2 pac elég a tekinek bőven
tarthatsz egy fajtábol tobbet is
bár nem tudom van e értelme annak hogy csak 1 fajtábol tartassz
mert ugy nagyon konnyen megszivatnak ha piacolnod kell gyorsba pénzt
ha csak egy fajta dologbol tudsz lét csinálni az nem túl poén
mikor joval tobb helyen is tarthatnád a zsédet
és annak a lehetosége se lenne meg hogy 48 ora mulva se jutsz a pénzedhez mert 2nap is aládpakoltak kozbe meg jól elverik a segged
az a pár ori akit érint meg majd megoldja vagy nem ujráz vagy elosztja a szovik kozt stb.stb.
szerintem nem rossz a javaslat
mármint nem az eredeti mert az nagyon nem teccett
de ami kialakult belole a végére azzal semmi gond nincs szerintem

Last edited by NewJackCity; 02-28-2010 at 18:36..
Reply With Quote