View Single Post
Old 02-28-2010, 16:15
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Szerintem ha 500 körön belül 2x úgy megvernek, hogy nincs más lehetőségem, mint hogy újrainduljak, el kell gondolkodnom, hogy meg tudom-e csinálni a csoportot. 2000 kör gondolkodási idő elég (ez durván 2,6 hónap). Az alatt az alsóbb csoportokban van lehetőségem játéktudásomat gyarapítani, technikákat, fajokat, stb kipróbálni, és 3. alkalommal már sikerülhet teljesítenem a felsőbb csoportban a követelményt.
Viszont nem szívesen töltenék hosszú éveket azzal, hogy 5x leduplázom a katonáimat...

Nem azt mondtam, hogy az újrázás átgondolása rossz dolog, hanem azt, hogy a duplázható dolgok maximalizálása nem a már vagyonosokat fogja sújtani. Nekik a már összeduplázott vagyonuk piaci értékének a növekedéséhez vezethet. Ezért álltam oda az időmalusz javaslata mellé.

Ha azt mondod, hogy 1 millió tekercs legyen a max, amit újrázáskor visszakapsz, de én szabályosan, etikusan, termelve/fosztva/lopva/stb szereztem 5 millió tekercset, és úgy szétvernek, hogy elfogy az 5 millió tekercsem, és újrázok, legyen csak 1 millióm???
Megbüntetsz 4 millió tekerccsel, csak mert elvesztettem egy-két csatát?
Szerintem ez igencsak durva érvágás lenne...

Ezért mondtam, hogy azt támogatni tudom, hogy az újrázások közötti letöltendő idő növekedjen meg, legyen egyre nagyobb. Ezzel nem büntetjük meg azokat, akik valóban azért újráznak, mert szétverték őket, viszont rövid időn belül képtelenséggé válna vagyont multiplikálni.

ui: Nem tudom mi a hosszabb. 1 db 2 oldalas beírás, vagy 40 db negyed oldalas... A lényeg vastagon van kiemelve, a szimpla rész a lényeg alátámasztása, magyarázata, vagy példák említése. A véleményemet pár sor elolvasásával megtudhatod, a többit csak akkor kell elolvasnod, ha az is érdekel, hogy miért lett a véleményem az, ami.
nézzük sorban..
sinán lehet, hogy kezdő vagy és egyszer kapsz 1-2 pofont ellövöd az újrát, mert könnyebbnek látod.. aztán mikor egy "bátor" szövibe belefutsz és 0ig vernek, mert kezdő vagy és ők a királyok, akkor neked 2k kört kell várnod újrára.. ne a saját helyzetetdet nézd, hogy mennyit tanulhatsz ez alatt.. mert aki pár hete-hónapja játszik nem kötődik annyira a játékhoz, hogy 3 hónapig várakozzon tanuljon, mert neki ez csak egy hobbi, kis kikapcsolódás..
másik.. az miért sújtja a vagyonosokat, ha 2. újra 2000 kör? ezzel sokkal jobban járnak a vagyonosok a példád alapján, mert ez még jobban megemelheti a teki/rúna árát.. mert jelenleg, ha kicsiket elvernek 2szer is beújrázhat, így 2szer is játékba kerül a vagyona.. a te javaslatod alapján ezt sokkal több idő alatt teheti meg..
harmadik.. én is mondtam hogy ne 3 milla legyen fajtánként a limit, hanem összessen 24 milla, de Ati részben meggyőzött, ha csinálja, csinálja rendessen..
a végére most nem reagálok..