View Single Post
Old 02-28-2010, 11:41
Totya&Törpe's Avatar
Totya&Törpe Totya&Törpe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

szevasztok

kicsit késve de azért ideértem a véleményem kifejteni)
visszaolvastam mindent jó hosszú volt...ugye csak anarchra tudok bármit is hozzáfűzni, a teki rúna azzal egyetértek legyen korlátozva mert csúnyán hazalehet vágni y-tól felfele a csopikat ezek felvitelével
egység sztem ezt nem kellene korlátozni aki áldozik annyi időt hogy felvigye az had vigye megdolgozott érte + ha nem lehetne vinni vagy csak ahogy olvastam elsőre bámenynit, újrázva limitálva akkor esélye se lenne senkinek hogy bármilyen fejtörést is okozzon bármelyik "szintúrnak" a jövőben
++ a több szemes orik esetén elég magasra kell felmenni a csopikban amit ha tudsz előző szinten topján megtermelni és felvinni máris 1xerübb teljesíteni a topot
és ez főként az olyan játékosoknak kedvez akinek nincs több 100 orija hanem csak 1-2 orit forgatnak vagy szeretnének forgatni

még 1kérdés ... nekem is van jelenleg több országom is amiben xy milla egységek vannak beképzve léptetve és csak arra várva hogy újrázzam őket ha kell az egység...most ezekkel a módosítás után mi lessz??

jah és tekihez még anynit hogy aki eddig ezzel a módszerrel növelte a vagyonát azzal szemben aki jövőben tette volna ezt jó kis hátrány éri de ez van..

kb asszem enyit szerettem volna

Winston S. Churchill

"Csak az igazi barát figyelmeztet rá, hogy maszatos az arcod."
Reply With Quote