Quote:
Originally Posted by nagytomi369
Hex, nézd el nekem, hogy ilyen hülye vagyok, és magyarázd el légyszi, hogy ha a piacon való pénzmentés lehetősége megszűnik, vagy legalábbis az ezzel elérhető haszon a megtérülés alá kerül, miért lenne akkora marhaság, hogy ezzel fogjuk meg az Újramatyikat (ahogy páran már nevezték őket előttem is)?
|
Sárki, ha újrázni akarsz, akkor a meglévő vagyonodat nem gyarapítani akarod, csak simán áttolni, így nincs minek megtérülnie, nincs mivel kaszálni.
a szövimbe van 4 yard és 500.000 kati összesen, ebből nálam van 1 arany és 200.000 kati, újrázás előtt áttolom a 200.000 katit a szövim egyik tagjának. Akkor a szövimbe lesz 4 yard és 500.000 kati, nálam nem lesz kati.
Egyszerűen nem tudod úgy módosítani a piacot, hogy ezt megtudd akadályozni. Ehhez azt kellene csinálni, hogy kivenni a piacot a játékból, csak így lehetne. Újrázáskor nem hasznot akarsz csinálni a nálad lévő egyégekből, hanem megakarsz szabadulni tőle. Még ha a fogók miatt bukok 500.000.000-ót, akkor is áttolom, mivel inkább bukok ennyit, mint sem, hogy menjen a levesbe.