View Single Post
Old 02-27-2010, 19:55
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by nagytomi369 View Post
Hát, gyerekek, én másfél órája olvasom a topikot, de nem látom a tuti kiutat. A türelmem is elfogyott, fogalmam sincs, most éppen mi lenne a megoldás.

Illetve talán mégis:
Szerintem az újrázás korlátozása csak tüneti kezelés. Az utalásokat kellene megnehezíteni-megdrágítani kicsit. Miért ne újrázhatna bárki akárhányszor, ha eközben nem tudná a piacon átpasszolni a szajrét a szövinek vagy másképp "baráti" orinak?

Most úgy tűnik, hogy sok problémára jelentene egyszerű megoldást, ha a piacon nem csak a maximális, hanem a minimális ár is meg lenne szabva. Nem tudom, mi lenne ennek a helyes mértéke, de mondjuk ha az aktuális ár 75%-a alatt, illetve 125%-a fölött nem lehetne kipakolni a dolgokat, talán nehezebb lenne utalgatni. Plusz a piac raktárnak használata is enyhülne.

Aztán lehet, hogy mindez alapjaiban borítaná fel a kersekedelmet, de majd tik, okosok úgyis megmondjátok a tutit
ez hihetetlen butaság.. aktuális árat 30-180 perc megváltoztatni annyira tolom le amennyire jólesik, csak folyamatossan alá kell pakolnom 25%al..
vagy másik oldalára.. vki sok kpval leveri az árakat és kiveszi a piacot, mert csak 25%al fölé pakolhatsz..