View Single Post
Old 02-27-2010, 14:00
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by RRRrrr View Post
dehogy lenne neked érdeked. most pont Te reagáltál kicsit túl hamar nem gondolod? Az hogy fagyasztod, azért az azt is jelenti, hogy onnantól Te nem termelsz a big gunnak csak veszteséget amig felütöd magad "bármeddig". Persze annyi pénzből biztos nem számít, de mitől nem fair valami, ha az összes játékos ugyanugy élni tud a lehetőséggel??
Vagy szerinted mitől nem fair? Mert meg lehetne magyarázni, de egyenlőre Te nem ezt tetted, hanem csak indulatból lereagáltál valamit ami neked nem tetszik
Gondolom ezt nekem irtad. (nem art beidezni azt, amire irsz) Amugy meg szerinted kit erdekel, hogy addig nem termelek? Nem letelemem a termeles, abszolute nem izgat. Hidd el, gondolkodas nelkul tolnam ki Remyt szkra. Es epp a penz miatt nem fair. Aki megteheti, hogy 10k hektarokra felutogeti magat, es utana fordulgat, mert sok a penze, 2x annyi szemelyisege lesz, mint annak, akinek nem. Erted mar? Igazabol ha csak a sajat onzo erdekem neznem, tetszene a javaslat, es tamogatnam.

De amit hulyesegnek tartok, nem fogom tamogatni, akkor se, ha csak nekem jo mondjuk a hodban...

Indulattol meg nagyon messze vagyok, miert lennek merges barmiert is?