View Single Post
Old 02-26-2010, 21:43
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Járkál a farkas View Post
Pedig az újragomb ezt is jelenti...

Amúgy az újragombbal kapcsolatban: nekem ugyanilyen érzésem van az olyan orikkal szemben akik felmennek a top elejére, 3-4 szövi védi egymás seggét és közben termelnek eszement módon, majd szintlépés vagy fordulás és jön helyette a másik orija; a lentiek meg küzdenek, de ott nem lehet csak úgy termelgetni... erre akkor jöttem rá, mikor több mint 50 körröl felmértem nem túl sok tolival a csoportelsőt: több mint 50%bank... ugyanmár, miben más az mint egy újra gomb, és persze 10 körön belül senki aki támadna ... de ez egy másik téma, majd nyithana valaki egy ilyet is...

de reagálva arra amit mondasz.. téged is vertek úgy el, hogy újráztál.. van olyan helyzet amikor igen is hasznos az újra és ne 200 hekin egy fiktív orit kapjál..
egyébként se a saját szemszögedből nézd a játékot.. te fogogtál már eleget, de aki először játszik legyen valami lehetősége arra hogy újra kezdje..
sajna sokszor van olyan, hogy jobb játékos durván szétver egy kezdőt, mert az be merte lopni gömbözni akarta stb.. mivel ez egy létező hozzáállás így szükség van valamilyen újraindulási lehetőségre is, mert sokan veszítenék el a kedvüket végleg nélküle..

Last edited by none; 02-26-2010 at 21:54..
Reply With Quote