Quote:
Originally Posted by Járkál a farkas
Pedig az újragomb ezt is jelenti...
Amúgy az újragombbal kapcsolatban: nekem ugyanilyen érzésem van az olyan orikkal szemben akik felmennek a top elejére, 3-4 szövi védi egymás seggét és közben termelnek eszement módon, majd szintlépés vagy fordulás és jön helyette a másik orija; a lentiek meg küzdenek, de ott nem lehet csak úgy termelgetni... erre akkor jöttem rá, mikor több mint 50 körröl felmértem nem túl sok tolival a csoportelsőt: több mint 50%bank... ugyanmár, miben más az mint egy újra gomb, és persze 10 körön belül senki aki támadna  ... de ez egy másik téma, majd nyithana valaki egy ilyet is...
|
hát az hogy termeled a vagyonod egészen más kategória attól hogy felszorzod....hogy ott állsz egy halom bankkal, vagy bányával magában hordozza a leverésed,lefosztásod lehetőségét. A fenti szövik nem "egymás seggét" védik, hanem próbálnak termelni, és mivel ismerik egymást, vagy megbeszélik értelmes ember módjára, kihasználják a játékon belüli békekötés (MNT) lehetőségét. Ezen nem kell új topikot nyitni, ez egy stratégiai játék.
Ha meg savanyú a szőlő, játsz, szerezz földet, tartsd meg, kommunikálj értelmesen a körülötted levő játékosokkal, és talán te is termelgethetsz magadnak valamit.
nem a bankokkal termelt pár milliárdról szól itt a történet, ne moss össze különböző dolgokat ha nem látsz kicsit se rájuk...