View Single Post
Old 02-26-2010, 21:42
Gabro Gabro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Quote:
Originally Posted by Járkál a farkas View Post
Pedig az újragomb ezt is jelenti...

Amúgy az újragombbal kapcsolatban: nekem ugyanilyen érzésem van az olyan orikkal szemben akik felmennek a top elejére, 3-4 szövi védi egymás seggét és közben termelnek eszement módon, majd szintlépés vagy fordulás és jön helyette a másik orija; a lentiek meg küzdenek, de ott nem lehet csak úgy termelgetni... erre akkor jöttem rá, mikor több mint 50 körröl felmértem nem túl sok tolival a csoportelsőt: több mint 50%bank... ugyanmár, miben más az mint egy újra gomb, és persze 10 körön belül senki aki támadna ... de ez egy másik téma, majd nyithana valaki egy ilyet is...
hát az hogy termeled a vagyonod egészen más kategória attól hogy felszorzod....hogy ott állsz egy halom bankkal, vagy bányával magában hordozza a leverésed,lefosztásod lehetőségét. A fenti szövik nem "egymás seggét" védik, hanem próbálnak termelni, és mivel ismerik egymást, vagy megbeszélik értelmes ember módjára, kihasználják a játékon belüli békekötés (MNT) lehetőségét. Ezen nem kell új topikot nyitni, ez egy stratégiai játék.

Ha meg savanyú a szőlő, játsz, szerezz földet, tartsd meg, kommunikálj értelmesen a körülötted levő játékosokkal, és talán te is termelgethetsz magadnak valamit.

nem a bankokkal termelt pár milliárdról szól itt a történet, ne moss össze különböző dolgokat ha nem látsz kicsit se rájuk...
Reply With Quote