Quote:
Originally Posted by Senator
hmm ha egy arany áron lesz eléggé felfogom venni Teso... te se érted miröl beszél... érdekes modon 11 év alatt senkinek nem szurt szemet... most hogy vki látott vmi iszonytato mennyiséget hopp én betojam... redukáljuk mert ez nem fair... ez a baj ebben... nem véletlenül van 9 vagy 10 orinak ekkora vagyona mert ehhez munka kell ám testvérek... nagyon nem tetszik ez nekem...
egyébként meg ugyis felmegy Aba nem értem akkor minek félni töle Ati ? Pool kilora megveszi... akkor had mutassuk meg neki hogy felvehesse  
|
Ha munka van vele, akkor tudod, hogy azzal is munka van, hogy 1-2 millió tekercset valaki összeszedjen. Ha most ennyire zavar, hogy el lesz véve a duplázgatási lehetőség, akkor nyilván azt is tudod, vagy sejtheted, hogy milyen rossz lehet, ha hirtelen minden előzmény nélkül elveszik az ÖSSZES tekercsed.
No ezt okozod másoknak.
A módosítási javaslat ennek ellenére nem szól arról, hogy akárcsak egyetlen tekercsed is elvesszen, csupán arról, hogy nem fogsz tudni megdolgozás nélkül hirtelen 24 millió tekercsnél többet a nagy semmiből előszedni.
Szerintem egy gomb megnyomásáért legyen elég maximum 24 millió tekercs.
Ha többet akarsz, akkor azért tényleg dolgozz meg, például azzal, hogy megírod a tekercseket. Azt (szinte) semmi nem korlátozza.