Quote:
Originally Posted by Xeper
Épp ez a lényeg:
Az újrázással a kistermelők játékát tönkreteszed. Egy adott vagyon elérésének ideje X. Ha a környéken újrázgatnak, és utána rajta másznak fel a replikált vagyonból, attól nem a top lesz szomorú, hanem a kicsi. Aztán ő is újrázgatni kezd, hogy felvegye a versenyt... és így tovább, míg mindenki rá nem lesz kényszerítve az újrázásra, amivel ott vagyunk, mintha senki nem újrázott volna. Ha kivesszük az irgalmatlan nagy vagyonos újrákat, máris letisztultabb versenyhelyzet áll elő, nagyságrendileg kisebb újrázási kényszerrel. De ezt is már leírtam párszor, néhány fölfele ujjacskától eltekintve úgy tűnt senki nem olvassa. (az idézett rész katonákra vonatkozott már csak, de annak is jelentkezik ez a hatása ugyanígy, ezért írtam összefoglalóan)
|
a kistermelő nem akarja felvenni a versenyt senkivel szerintem, ő csak játszani akarja a játékoát.. valamennyire eredményesen.. ha csinálsz valamit csináld jól.. de ez nem a való világ ahol a multikkal meg kell küzdeni...itt csupán ki kell kapcsolódni.. itt eredményesnek lenni nem jelent többet, mint valami más játékba eredményesnek lenni... nem kapsz érte több fizetést, meg nem leszel tőle jobb ember...