Quote:
Originally Posted by none
első fele sztem jobb, ha arányossan bukja..(amennyi van arányában annyi is marad) de másik hogy az 9 embert érint.. ők meg igazán utánajárhatnak..
|
Minek járhatnak utána? Ezt nem értettem. Az előbb se értettem, hogy mire mondod, hogy csak pár országot érint.
Quote:
Originally Posted by none
másik fele.. 24 milla teki elég kevés piac úsztatására elég max halányabb tekiket úszathatsz.. mint pl gazdasági ipari.. de szerintem 3.tól ha kiteszel 24 millát úsztatási célokkal, csak becsorogsz és másnál lesz a tekid..(4.re összeszedni 24 millát elég dolgos munka..)
|
Itt is szeretnék egy félreértést tisztázni: sokan úgy állnak a témához, hogy így az 1/A, meg úgy az 1/A. Ez a téma NEM az 1/A-ról szól. Nem az 1/A-ban okoz problémát a sokmillió tekercs hirtelen, és igazából jogtalan megjelenése, hanem a lentebbi csoportokban. 4. szinten, 3. szinten...
Ráadásul ugye pont tegnap este olvashattuk a legérintettebb emberek egyikétől, hogy sok esetben nem is az a cél, hogy meg legyenek duplázva a tekercsek, hanem simán az, hogy mások meg legyenek szivatva. (*) Ha a 7 érintett ország közül 5-6 ezt vallja, a maradék 1-2 pedig úgyse fog újrázni, akkor miről beszélünk?
(*) Az én személyes véleményem még mindig az, hogy ilyenekre néha szükség lenne, mivel a piac nem raktár, de tudom, hogy gonosz vagyok, ezért inkább ezt nem erőltetem.