Thread: 1A események
View Single Post
Old 02-26-2010, 14:35
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
richardka: Ha van előttem 30 haver akkor én leszek a 31. aki a ponlistában várja a top köreinek a számát, és nem akarok az első lenni, hogy leverem mindet, mert a föld minden áron. El kell viselni, hogy 31. vagy és ütni lefele 20-30 körökre 5 hekiért...

de ez az én véleményem és off

Iron te nem taxis vagy véletlenül?
Ebben a játékban nem kell sorbaállni!

És annak ellenére, hogy jól el tudtam veled dumálni párszor ez nem azt jelenti, hogy elvárható lenne részedről, hogy ne támadjalak még akkor se ha esetleg neked elég pár jóleső dumcsi egy ilyen "nemtámadokhavert" állapothoz.

Egyszóval egyáltalán nem változott a véleményem rólad annak ellenére, hogy éjjel két kis sereggel le akartál venni földre Persze szar lett volna ha épp nem látjuk (mint tegnapelött Zounál) de a játék erről szól.

Pld Xepit is nagyon bírom, vagy Von-t ennek ellenére ha láttam, hogy kiszaladt valakire hát bepróbálkoztam nála... Nem tudom elképzelni sem, hogy ezekután majd ha ismét összefutunk egy talin velük akkor külön asztalhoz ülnek majd Ahogy én sem szeretem őket kevésbé mint eddig mert az ütés után 2 napig szarrá alázták tolikkal varikkal 4 orinkat.
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to monro For This Useful Post: